küçükken kaydıraktan kayamazdım çatır çutur elektrik çarpıyo
Alıntıları Göster
Çıplak ayakla toprakta yürü 4-5 dakika.
Terlikleri at gitsin. Yere sürtununce vücuduna elektrik depolaniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun
Terlikleri at gitsin. Yere sürtununce vücuduna elektrik depolaniyor
ağzına ampul sokmayı denedinmi yanıymu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Keras
senin geleceğin parlak, yarın gel ampul olarak işe başla
kendini toprakla
Doğa üstü güçlerin olabilir ilerde hero kahraman olabilirsin sen seçilmiş kişisin
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
Doğa üstü güçlerin olabilir ilerde hero kahraman olabilirsin sen seçilmiş kişisin
otur bi cay ic once.. sonra denize kos..
quote:
Orijinalden alıntı: Software Developer
kapıya dokunuyorum çıt pıt ses çıkıyor elektrik çarpıyor,bilgisayara elliyorum aynı şekilde,telefona elliyorum aynı,hele başkasına dokununca sanki kıvılcım çıkacakmış gibi ses çıkıyor niye acaba la nasıl boşaltırım enerjimi demeyin
enerjini bosaltmak icin senin ilacin bende ilac falaka forumagasi
quote:
kapıya dokunuyorum çıt pıt ses çıkıyor elektrik çarpıyor,bilgisayara elliyorum aynı şekilde,telefona elliyorum aynı,hele başkasına dokununca sanki kıvılcım çıkacakmış gibi ses çıkıyor niye acaba la nasıl boşaltırım enerjimi demeyin
sıradan çinko karbon pillerden dayanıklıysan tv kumandamda işe başla pil kardeş. sigorta ve öğle yemeği şirketten
olur öyle,çıplak ayakla toprağa bas bizim sınıfta çok oluyordu bölümden kaynaklı
quote:
Orijinalden alıntı: evpandası
olur öyle,çıplak ayakla toprağa bas bizim sınıfta çok oluyordu bölümden kaynaklı
aynen bende de oluyor bir kere sınıftaki bir arkadaşa çarpmıştım kol dirseğimi acıdan bayılacaktım az kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson
kendini toprakla
Evet git çıplak ayakla toprakta yürü.
quote:
Orijinalden alıntı: Exocoetidae
Evet git çıplak ayakla toprakta yürü.
Alıntıları Göster
Kutup başlarını, bağlantılarını vs. iyice temizleyip (sıcak su dökerek beyaz oksitlenmeleri giderin ve gres vs. sürün) sıkıca yerine monte edin.
Arada sırada bende de olurdu ama şu son 2-3 haftadır 10-15 kere olmaya başladı bir yere dokunmaya çekiniyorum.
Cenabetsin büyük ihtimalle git banyo yap
quote:
esra erola çık kesin evlenirsin
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.I.
Cenabetsin büyük ihtimalle git banyo yap
5-6 ay önce bana da olurdu. Denize uzak, nemsiz bir yerde mi bulunuyorsun şu an? Çünkü ben ne zaman İstanbul'dan çıkıp böyle bahsettiğim bir yere gittim o zaman başladı bende elektrik çarpma çarptırma olayları. Kaç yıldır giydiğim kazağı çıkarır il defa o zamanlar çatır çutur sesler geldiğini hatırlıyorum kazaktan. Hatta karanlık ortamda kazağı çıkarırken kazaktaki arkları görmüştüm. Pencereyi açayım diyorum çarpıyor, biri bana temas ediyor çarpılıyordu. İstanbul'a tekrar geldim düzeldim.
quote:
Orijinalden alıntı: çaturçuturyerimseni
quote:
sıradan çinko karbon pillerden dayanıklıysan tv kumandamda işe başla pil kardeş. sigorta ve öğle yemeği şirketten
Duracell reklamına gireceksin sadım.
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
Orijinalden alıntı: çaturçuturyerimseni
quote:
Duracell reklamına gireceksin sadım.
Alıntıları Göster
Benim bildiğim dokununca elektrik çarpmayan birkaç yer var