Şimdi Ara

nereye dokunsam elektrik çarpıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
46.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

küçükken kaydıraktan kayamazdım çatır çutur elektrik çarpıyo

Alıntıları Göster
    Çıplak ayakla toprakta yürü 4-5 dakika.
  • Terlikleri at gitsin. Yere sürtununce vücuduna elektrik depolaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun

Terlikleri at gitsin. Yere sürtununce vücuduna elektrik depolaniyor
    ağzına ampul sokmayı denedinmi yanıymu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

senin geleceğin parlak, yarın gel ampul olarak işe başla

• kendini toprakla
  • Doğa üstü güçlerin olabilir ilerde hero kahraman olabilirsin sen seçilmiş kişisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Doğa üstü güçlerin olabilir ilerde hero kahraman olabilirsin sen seçilmiş kişisin
    otur bi cay ic once.. sonra denize kos..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

kapıya dokunuyorum çıt pıt ses çıkıyor elektrik çarpıyor,bilgisayara elliyorum aynı şekilde,telefona elliyorum aynı,hele başkasına dokununca sanki kıvılcım çıkacakmış gibi ses çıkıyor niye acaba la nasıl boşaltırım enerjimi demeyin

enerjini bosaltmak icin senin ilacin bende ilac falaka forumagasi
  • quote:

kapıya dokunuyorum çıt pıt ses çıkıyor elektrik çarpıyor,bilgisayara elliyorum aynı şekilde,telefona elliyorum aynı,hele başkasına dokununca sanki kıvılcım çıkacakmış gibi ses çıkıyor niye acaba la nasıl boşaltırım enerjimi demeyin

sıradan çinko karbon pillerden dayanıklıysan tv kumandamda işe başla pil kardeş.
    sigorta ve öğle yemeği şirketten

• olur öyle,çıplak ayakla toprağa bas bizim sınıfta çok oluyordu bölümden kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

olur öyle,çıplak ayakla toprağa bas bizim sınıfta çok oluyordu bölümden kaynaklı
    aynen bende de oluyor bir kere sınıftaki bir arkadaşa çarpmıştım kol dirseğimi acıdan bayılacaktım az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

kendini toprakla
    Evet git çıplak ayakla toprakta yürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Evet git çıplak ayakla toprakta yürü.

Alıntıları Göster
    Kutup başlarını, bağlantılarını vs. iyice temizleyip (sıcak su dökerek beyaz oksitlenmeleri giderin ve gres vs. sürün) sıkıca yerine monte edin.
  • Arada sırada bende de olurdu ama şu son 2-3 haftadır 10-15 kere olmaya başladı bir yere dokunmaya çekiniyorum.
  • Cenabetsin büyük ihtimalle git banyo yap
  • quote:

esra erola çık kesin evlenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.I.

Cenabetsin büyük ihtimalle git banyo yap
    5-6 ay önce bana da olurdu. Denize uzak, nemsiz bir yerde mi bulunuyorsun şu an? Çünkü ben ne zaman İstanbul'dan çıkıp böyle bahsettiğim bir yere gittim o zaman başladı bende elektrik çarpma çarptırma olayları. Kaç yıldır giydiğim kazağı çıkarır il defa o zamanlar çatır çutur sesler geldiğini hatırlıyorum kazaktan. Hatta karanlık ortamda kazağı çıkarırken kazaktaki arkları görmüştüm. Pencereyi açayım diyorum çarpıyor, biri bana temas ediyor çarpılıyordu. İstanbul'a tekrar geldim düzeldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaturçuturyerimseni

quote:

sıradan çinko karbon pillerden dayanıklıysan tv kumandamda işe başla pil kardeş.

Duracell reklamına gireceksin sadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: çaturçuturyerimseni

quote:

Duracell reklamına gireceksin sadım.

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim dokununca elektrik çarpmayan birkaç yer var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.