tm2 49 bin.soktuğumun eğitim fakültesi demirci diye biyerdeymiş.merkeze 3 saat.bi burayı araştıramamıştım galeyana geldi yazdık öyle götlere geldik bura düştü.tuttuk başı şansıma sıçim
Tüh hocam bilmeden yazmanız kötü olmuş. Özel koşullar ve açıklamalar kısmında bilgi vardı ama gözden kaçmış. Umarım güzel bir yerdir.
@shadowhero
Hayırlı olsun, ben de o bölümde okuyorum sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.
Kadir Has Yönetim Bilişim Sistemleri
İstanbul üni makina müh..buranın hazırlığı konusunda net birşey yok klavuzda hazırlık var di mi bu bölümde
konuyu açan arkadaş bölümleri ilk mesaja kaydetsinde kimin nereye yerleştiğini görelim
marmara Radyo-TV-Sinema benim
selçuk --------makina
quote:
Orijinalden alıntı: yorUMut
quote:
Orijinalden alıntı: V.aLi
quote:
quote:
Manisa sınıf öğr.iö
Hocam sıralama nasıl?
tm2 49 bin.soktuğumun eğitim fakültesi demirci diye biyerdeymiş.merkeze 3 saat.bi burayı araştıramamıştım galeyana geldi yazdık öyle götlere geldik bura düştü.tuttuk başı şansıma sıçim
Tüh hocam bilmeden yazmanız kötü olmuş. Özel koşullar ve açıklamalar kısmında bilgi vardı ama gözden kaçmış. Umarım güzel bir yerdir.
Bana göre bok gibi Demirci'yle iyi anılarım yok ama kime sorsan Manisa'nın eğitim şehri olarak Demirci'yi söylerler. Dağ gibi yerde olduğu doğrudur, yolları gereğinden fazla yokuşludur vs.
quote:
Orijinalden alıntı: aydogan
quote:
quote:
quote:
quote:
Manisa sınıf öğr.iö
Hocam sıralama nasıl?
Bana göre bok gibi Demirci'yle iyi anılarım yok ama kime sorsan Manisa'nın eğitim şehri olarak Demirci'yi söylerler. Dağ gibi yerde olduğu doğrudur, yolları gereğinden fazla yokuşludur vs.
Sen yetkili birine benziyon yurt falan nasıldır soğuğu nasıldır int de hiç yazmıyo sanki kimse okumamış.bilgilendirirsen çok sevinirim
Valla Üniversite'de durum nedir bilmiyorum ama ben liseye başlarken orada iki yurt vardı. Biri Fetullahçıların diğeri Süleymancıların. Süleymancılar hkk. pek iyi şeyler söylemediler Fetullahınkinde kaldım bir kaç gün yine böyle Ramazan ayına denk geldiği için açıkçası yemekler falan iyiydi. Ancak yurtta kalanların geneli gariban insanlardı. (cemaat yurdu zaten) Yalnız fıttırma raddesine gelmiştim, bunların toplantıları oluyor tüm herkesi topluyorlar adam oraya capri giyip geldim diye beni haşladı zamanında. Ben de yalvardım bizimkilere, nakil oldum. ve Demirci'ye "ok bye tnx" dedim.
Ankara Üniversitesi - İtalyan Dili ve Edebiyatı
ekle benide
Pamukkale üniversitesi sosyal bilgiler öğretmeni msnnem sempatik611@hotmail.com eğitim fakültesini kazanan başka arkadaşlar varsa eklesin
Afyon Kocatepe üniversitesi turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksekokulu konaklama işletmeciliği
uzun oldu biraz idare edin
kadir has bilgisayar mühendisliği %50
Vay bir kadir haslı daha varmış
Konuyu acan arkadas hala editlememis yahu :S
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Evetttttt ?
quote:
Orijinalden alıntı: .CurLy!
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Evetttttt ?
kounun sahibi orda mı ki:)
Inanmasi zor ama
Siralama: 397757
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
İtü end
puan ve başarı sıran hakkında bilgi verebilirmisin?