Şimdi Ara

NEREYİ KAZANDINIZ ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
8
Favori
20.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ- ARAP DİLİ VE EDEBİYATI
    2. ÖĞRETİM
  • Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi
    Fen Edebiyat Fakültesi
    Türk Dili ve Edebiyatı
    arkadaşlar yokmu aynı okulu bölümü fakülteyi kazandığımız bir arkadaşımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan06

quote:

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)

SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU
    BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (İÖ)

Kütahya Simav nasıl bir yerdir? Ortam, insanları, ulaşım ve iş olanakları yönünden.

Memleketim Simav'a hoşgeldin

iş olanağı yok gibi, Ortam istanbul'dan gelen için tam bir hayal kırıklığı olabilir. Simav'lılarla dalaşma derim. Okul zulüm olmasın.

İyi yanı arkadaş grubun olunca alışırsın bir süre. Selçuk hoca bir numaradır.

Ayrıca umarım Simav'ın Kütahya'ya 3 saat uzaklıkta olduğunu bilerek tercih yapmışsındır.

Bu objektif bir yorum mudur yoksa malum konudaki tartışmamız sebebiyle kıllık olsun diye mi yazdın? Ben objektif yorum olarak kabul edip devam edeyim. Kütahya'nın içinde sanıyordum. Aslında Kütahya'ya gideceğimi bile düşünmemiştim. Tercihlerden 22.si yani bu geldi. Kütahya'ya 3 saatlik uzaklıkta olacağını bilmiyordum. İş olanağı yoksa benim için ciddi bir sıkıntı olacak.

Aslında farklı tarzda mesaj atacaktım ama bayram bayram kalp kırmaya gerek yok. Varsa merak ettiğin soru cevaplarım. Ev kiralamayı falan düşünürsen Esenevler'den kiralayabilirsin. 2-3 aya kalmaz yanına birilerini illaki bulursun. İstanbul ve Bursa'dan gelen çok oluyor. Bilmiyorum aklında ne tarz bir iş var ama iş bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Simav'lı hocalardan yardım isteyebilirsin bu konuda mutlaka yardımcı olacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehan06 -- 20 Ağustos 2012; 4:04:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU

Kütahya Simav nasıl bir yerdir? Ortam, insanları, ulaşım ve iş olanakları yönünden.

iş olanağı yok gibi, Ortam istanbul'dan gelen için tam bir hayal kırıklığı olabilir. Simav'lılarla dalaşma derim. Okul zulüm olmasın.

Ayrıca umarım Simav'ın Kütahya'ya 3 saat uzaklıkta olduğunu bilerek tercih yapmışsındır.

Bu objektif bir yorum mudur yoksa malum konudaki tartışmamız sebebiyle kıllık olsun diye mi yazdın? Ben objektif yorum olarak kabul edip devam edeyim. Kütahya'nın içinde sanıyordum. Aslında Kütahya'ya gideceğimi bile düşünmemiştim. Tercihlerden 22.si yani bu geldi. Kütahya'ya 3 saatlik uzaklıkta olacağını bilmiyordum. İş olanağı yoksa benim için ciddi bir sıkıntı olacak.

Aslında farklı tarzda mesaj atacaktım ama bayram bayram kalp kırmaya gerek yok. Varsa merak ettiğin soru cevaplarım. Ev kiralamayı falan düşünürsen Esenevler'den kiralayabilirsin. 2-3 aya kalmaz yanına birilerini illaki bulursun. İstanbul ve Bursa'dan gelen çok oluyor. Bilmiyorum aklında ne tarz bir iş var ama iş bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Simav'lı hocalardan yardım isteyebilirsin bu konuda mutlaka yardımcı olacaklardır.

Satış personeli, marketlerde reyon görevlisi olmadı, garsonluk komilik asistanlık vs kaplıcalar denilmiş belki bunlarla ilgili işler olabilir yani ağır olmayan işler. Aslında Kütahya deyince ben okuyacağım bölümle ilgili staj-iş karışımı bir şey planlıyordum ama küçük köy gibi bir yer deyince bu planlarım suya düştü. Gittiğim zaman ciddi bir keşif yapacağım. Bu arada Simav'la ilgili bilgilerin güncel mi yani aradan yıllar geçmişse belki değişiklikler olmuş olabilir. Halen Simav'da mısın orada değilsen en son ne zaman Simav'daydın?

Tavşanlı hakkında bilgin var mı? Dumlupınar Üniversitesi'nin ana kampüsü ve güzel sanatlar fakültesi oradaymış. Belki de yetenek sınavına girerim işler değişebilir. Tek bildiğim Tavşanlı'nın daha fazla olanaklara sahip olduğu.

Simav için deprem konusunu da birkaç kişi vurguladı. Deprem ülkenin ve dünyanın her yerinde olabilir. Niye böyle bir vurgu yapılıyor diğer bölgelerden daha mı fazla deprem oluyor anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SİMAV MESLEK YÜKSEKOKULU

Satış personeli, marketlerde reyon görevlisi olmadı, garsonluk komilik asistanlık vs kaplıcalar denilmiş belki bunlarla ilgili işler olabilir yani ağır olmayan işler. Aslında Kütahya deyince ben okuyacağım bölümle ilgili staj-iş karışımı bir şey planlıyordum ama küçük köy gibi bir yer deyince bu planlarım suya düştü. Gittiğim zaman ciddi bir keşif yapacağım. Bu arada Simav'la ilgili bilgilerin güncel mi yani aradan yıllar geçmişse belki değişiklikler olmuş olabilir. Halen Simav'da mısın orada değilsen en son ne zaman Simav'daydın?

Tavşanlı hakkında bilgin var mı? Dumlupınar Üniversitesi'nin ana kampüsü ve güzel sanatlar fakültesi oradaymış. Belki de yetenek sınavına girerim işler değişebilir. Tek bildiğim Tavşanlı'nın daha fazla olanaklara sahip olduğu.

Simav için deprem konusunu da birkaç kişi vurguladı. Deprem ülkenin ve dünyanın her yerinde olabilir. Niye böyle bir vurgu yapılıyor diğer bölgelerden daha mı fazla deprem oluyor anlamadım?

Deprem Ege'nin hemen heryerinde heran olabilecek bir şey. Ama Simav zaten ara ara hep sallanır. Yani deprem hissettirir kendini.

iş için Simav dışına çıkıp hemde okuman zor olur dediğim gibi 3 saatlik yol. Satış personeli, reyon görevlisi vb. işleri bulman için birilerinin aracı falan olması gerekir. Böylece daha çabuk ve kolay olur işin. Dieğr türlü gerçekten zor olur. Ben işi her türlü bulacağını düşünüyorum. Ama ne kadar sürede bulabilirsin onu bilemem. Dediğim gibi hocalardan yardım istersen bu süre çok kısalır. Umarım yardımcı olurlar.

Tavşanlı hakkında bilgim yok. Yani tabiki gezdim gördüm ama bilgi verip yanlıtmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

malesef sınıf ögrtmenlgi

seni anlayabiliyorum.

ne yap et çap yapmaya çalış.
    snıf öğretmenliğinin durumu belirsiz hiç olmazsa çapla işini garantilersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeden yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

malesef sınıf ögrtmenlgi

seni anlayabiliyorum.

ne yap et çap yapmaya çalış.
    snıf öğretmenliğinin durumu belirsiz hiç olmazsa çapla işini garantilersin

çap nasıl yapılır
  • ODTÜ - İnşaat Mühendisliği
  • Marmara - Sinema ve tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Sabancı Üniversitesi - Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi

burssuz mu kazandınız ?
  • Paü tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaGurai

yıldız gemı ınsaatı ve gemı makınelerı muhendıslıgı

Bu fakülteyi kızlarda tercih ediyor mu yksa inşaat gibi erkekler mi çoğunlukta?

• brkdmrl123 B kullanıcısına yanıt
    Kyk yurtları nasıl? Diş okuyacak biri için ortamı uygun mu? Kötüyse nereyi önerirsiniz?

• danway35 D kullanıcısına yanıt
    benim de ODTÜ hangi bölüm?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.