Şimdi Ara

nero yardııııııımmmmmmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • audio cd yapmaya calışıyorum ama burning olayının sonunda burning failed diyor sürekli cdler çöpe gidiyo tekrar yeni nero kurdum aynı sorun sebep ne olaki?

• tamamen doldurma biraz boşluk kalsın
  • 800mblık cdye 10 tane şarkı koyuyorum sadece
  • belki dosyalarda sorun vardır..hep aynı şarkıları mı seçiyorsun

başka bir program dene ashampoo burning studio mesela
  • Nero yazılımlarınızı hiçbir iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan kaldırın. Çeşitli sorunlar nedeniyle Nero yazılımlarını yeniden kurmanız gerektiğinde veya başka bir yazılıma geçiş yapmak istediğinizde bu araç ile Nero'nun tüm kalıntılarını silebilirsiniz. Özellikle bir sorun nedeniyle yeniden kurmanız gerektiğinde tüm kalıntıları silmeniz, başarılı bir yeni kurulumun ilk aşaması olacaktır.İşlemin başarı ile sonuçlanmasını istiyorsanız, silme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızı Güvenli Mod'da başlatmanız yerinde olacaktır. Nero'dan tümüyle kurtulmak istiyorsanız bu araç ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz:)).

http://repidshare.com/files/96416434/General-CleanTool_1.1.6.4.zip
    "Linkteki (repid) kısmındaki (e) yi (a) yapin."
    başlat - çalıştır - regedit - ctrl+f "nero" diye arat ne kadar kayıt warsa sil vermez o uyarıyı bi daha..

Daha sonra tekrar NERO kurup başarılı olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 28 Haziran 2008; 16:43:22 >

• yalnız bn download limite eri,ştim başka bi şekilde alamazmkıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jovist

yalnız bn download limite eri,ştim başka bi şekilde alamazmkıyım

Zaten 800 KB'lik bir dosya,kotanızı o kadar etkilemez:

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

nero yardııııııımmmmmmmmmmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nero gibi bazı programların sildikten sonra pcde gereksiz dosyalar bırakması neden!!!
  • neronun yeni sürümünde bunun için bi araç var cd yazarken güvenli yazım diye cd yi test ediyo ona göre ayarlıyo hızını falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.