Şimdi Ara

Nerull Uo Shard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Doğru Duydunuz Nerull Uo Shard 6 Aralıkta Sizlerle Oluyor.Dew Kadrosuyla Karşınıza Çıkmaya Hazırlanıyoruz.3 Scripterımızla Yeni Menüler Yeni İtemlerle We Yeni NPC'lerle Herşeyimiz Orjinal Olup Karşınız Öyle Çıkacağız.

Size Şimdiden Dawet Ediyorum. Çok Yakında 6 Aralıkta Açılacak Serwerımız.

Saygılarımla Owner Yquai

• Bende seni şimdiden tebrik ediom isallah temiz ve güzel bi server olur
  • Sağolasın Arkadaşım Bu Arada Cons We Seer Alımları Wardır!!
    Müracat İçin :D : sag_738@hotmail.com Adresini Ekleyin.

Saygılarımla Owner Yquai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Yquai -- 25 Kasım 2006; 10:38:27 >
  • Free ve sphere ise ben adayım
  • Sphere ama çok az bi ücret alınacak o ücrette 5 weya 10 ytl olacaktır sadece o kadar yani belki o bile alınmaya bilir çünkü şu anda host işi içindeyim zaten host işi için alıncaktır o para onuda halledersek free yapıcaz ama siz genede bi ekleyin sag_738@hotmail.com
  • Sadece 1 Sorum Olcak DeBugger yada Scripter Olmadı Developer :D Arıonasız Msn adresimi werem butun serwerledeqi Adminlere sesleniorum tabiqi msn adresim : un4givenYUri@hotmail.com

Bu Arada Pk Kalesi Olcakmı Oynadıım Butun Serwerlerde Pk Kalesi Yoqtu [ Bi Kısmında Diim ] Aç Olan Pklara Yazık Oluo Yoqsa Yaparsanız Daha ii olur Millet Acti İstio pklara da sığınacak yer yapmak lmz
  • Arkadaşlar Serwera Az Kaldı Cons We Seer Alımlarımız Dewam Etmektedir.Sonra Allah Kerin Ne Olur Bilinmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Staff Alımı Dewam Ediyor Başwuru İçin Gene Söylüyorum sag_738@hotmail.com Ekleyebilirsiniz.
  • umarım güzel bir server olur . bende kendime iyi bir server arıyorum . hayırlı olsun .

runuo mu yoksa sphere mi ? acaba .
  • acaba bı gelısme varmı??ne zmn acılcaqtır sıtesıdır fln fılan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Yquai

Sphere ama çok az bi ücret alınacak

bak sphereymiş ve az bi ücreti varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.