Sabah 50 puana 100 adet Nescafe veriyorlardı. Var mı alabilen? |
Bildirim
Sabah 50 puana 100 adet Nescafe veriyorlardı. Var mı alabilen? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 13 Ocak 2024; 11:10:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Saat 10.00 olmadan önce tükendi yazıyordu. 10.00 olduğunda alınabiliyor gibi gözüküyordu ben de almaya çalıştım ama onay ekranı açıldı onayla dedim yine aynı ekran açıldı yine onayla dedim yine aynı ekran açıldı böyle sürdü gitti. Sonra cüzdana baktım bir şey yok. Onayla dedikçe puanlarım da gitmiş mi onu da tam anlayamadım çok dikkat etmemiştim ama sanki azalmış gibi. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pek umudum yok ama girer bakarım tekrar akşama doğru. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 14 Ocak 2024; 10:52:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maalesef bu Nescafenin her işi böyle. Ben de uğraştım biraz ama ortada yine bir şey yok. Kim nasıl alıyor ben de merak ediyorum. |
sabah 10da girip 5 geçe zar zor alabildim. android telefonda saatlerce uygulama açılmadı ama. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 14 Ocak 2024; 20:48:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 17 Ocak 2024; 22:52:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |