1 tane ile katılmıştım ümitliydim bana çıkar diye çıkmamış
Bilyoner çok zor bea gerçi daha az olur sanırım ama hediyeler daha kötü göreli olarak:)
Yedekler arasında Semih diye birisi var.
İsmin Semih ise yedek olmaya mahkumsun yahu
bilyoner daha zor 2 tl'lik kupona 1 çekiliş hakkı veriyo düşün 10 misli 100 misli daha neleri oyniyanlar var bellimi olur bizim gibi 10 20 olana çıkar belki :)
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Yedekler arasında Semih diye birisi var.
İsmin Semih ise yedek olmaya mahkumsun yahu
bende o kadar şans olsa zaten bmw sahibi olurdum çekilişe katılmam gerekmezdi
hayret bizim eski mah. bi eleman vardi para ile cocugun birini tutmustu en son bildigim 5.000 tane atmıstı ismi yok listede. ve o cocuga 5 tane ps3 . diyer hediyeler vs vs vs cocuk ekmegini bu yoldan kazanıo ona cıkmamıs bu tarz hediyeleri kazananlar genelde cok katılanlar oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: ipo_aga
quote:
Orijinalden alıntı: uluser
bende de kaldı kahveler ne yapacağız bilen?
Çok içme gay yapıyormuş.
tecrübe konuşuyor
ya bırakın adi herifler. Aldığın paketlerin yarısını mükerrer katılım yüzünden yollayamadımç.
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT
Ablam şu çekilişin mokunu çıkarmıştı. Nescafe manyağı yaptı bizi. Semra Belen'e çıkmış mı? Hiç sanmıyorum ama...
Koş semra belen'e çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
hayret bizim eski mah. bi eleman vardi para ile cocugun birini tutmustu en son bildigim 5.000 tane atmıstı ismi yok listede. ve o cocuga 5 tane ps3 . diyer hediyeler vs vs vs cocuk ekmegini bu yoldan kazanıo ona cıkmamıs bu tarz hediyeleri kazananlar genelde cok katılanlar oluyor
Bende bugüne kadar kampanyalardan baya ürün kazandım. Elektronik ürünlerin değeri 10.000 tl'yi buldu
quote:
Orijinalden alıntı: fizaNa
quote:
Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör
quote:
Orijinalden alıntı: C4Lexio
cepten girdim bakamıyorum halil urala çıkmışmı bi bakabilirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
insan alttakini bi font küçük yazar
<einstein> bu arada bi adet nescafe 0.25 kuruş 4.400.000 kişi katılmış