Şimdi Ara

Nesine'de Tek Maç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün mü? Sitesine girdiğimizde tek maç diyor ama tıkladığımda mbs 3lük 4lük maçlar var noluyor anlamadım

• msb 3 lük 4 lük maçların yanına bültende var olan bir tek maçı alt ve üst olarak eklersen tek maçmış gibi oynuyor gibimdirik bişi oluyo işte :D

toplamda 2 tane kupon oluşturmuş oluyorsun.

misal

mbs 4 olan 2.5 oranlı bir maç alalım

yanına mbs 1 olan maçın 1.7 lik oranlı alt ve üst oranların eklediğimiz zaman

2.5x1.7
    2.5x1.7 şeklinde iki kupon oluşturuyorsun

böyle birşey işte
  • O alt ve üst oranı da mı çarpılıyor tek maç oynayacağımız oranla?

Bu durumda 1,7 alt oranı 2,50 tek maç oranımız artı birde misli yapsak? Böyle değildir hesaplama yöntemi bence. o alt üst maçının oranı dahil edilmemeli, edilirse batırırım ben iddayı falan. (:
  • şimdi, 2.5 lik oranlı maçı alıyoruz mbs si önemli değil, bunu banko olarak oynuyoruz. daha sonra yanına mbs si 1 olan bir maçın alt ve üst tercihlerini ekliyoruz.

2.5x1.7
    2.5x1.7

bu şekil 2 kupon oluşturuyorsun misli 1 seçersen kupon ücreti 2 lira, sadece ilk maç 2.5 oranlı maç tutarsa üstteki kuponlardan 1 tanesi geliyor. olay bu

bu herzaman böyleydi ama sanal bayiler nedense bunu yeni birşeymiş gibi gösteriyorlar.
  • bilyonerde geçen tek maç oynayayım dedim 1.50 lik oran 1.04 düşüyor. Betssonda falan tek maç oynayınca oran fark ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Sun

şimdi, 2.5 lik oranlı maçı alıyoruz mbs si önemli değil, bunu banko olarak oynuyoruz. daha sonra yanına mbs si 1 olan bir maçın alt ve üst tercihlerini ekliyoruz.

2.5x1.7
    2.5x1.7

bu şekil 2 kupon oluşturuyorsun misli 1 seçersen kupon ücreti 2 lira, sadece ilk maç 2.5 oranlı maç tutarsa üstteki kuponlardan 1 tanesi geliyor. olay bu

bu herzaman böyleydi ama sanal bayiler nedense bunu yeni birşeymiş gibi gösteriyorlar.

Enteresan bir durum. şimdi ben tempobetten yaklaşık 2 oranlı maçlara oynayacağım tek maçtan, burada böyle bir durum varsa bu daha kârlı hem 2 oranlı maçı koyarım hem de en az 1,70 ekstradan bir maç daha geliyor yani ortalama 3,4 tl oluyor. güzel ama enteresan bir durum. tabi hergün oynayayanlar için mbs 1 sürekli bulmak mesele, hergün böyle maçlar çıkmıyor sanırım.

• yok karlı değil , normal olarak tek maç oynansa idi
    2.5 orana misli 2 girer 5 lira alırdın. ama bu şekil oynarsan
    2.5 oranın yanına mbs1 olan 1.7 alt üst eklersen 2 lirana 3.4 lira alıyorsun.

misliyi biraz arttırırsak 2.5 orana 200 lira basarsan 500 lira alıyorsun,

yasal bayilerin tekmaç ekeylerek oluşturduklarında ise

2.5x1.7
    2.5x1.7 bu iki kupondan sadece birisi geleceği için her birine 100 lira atmış oluyorsun ve alacağın miktar 340 lira

her ikisinede ödediğin miktar 200 lira
    yani kısacası karlı değil sadece millet daha çok oynasın diye küçük bir aldatmaca

çünkü bu şekil bir oynanabilirlik daha öncedende vardı

mesela ben şu şekil oynardım

ilk yarı maç sonucu 1/2 bir maç seçer bunu banko yapıp, yanına basketboldan 1-1 1-2 2-1 1-1 ekleyerek 4 kupon oluştururdum

25x 2,25
    25x 4
    25x 4
    25 x 2.25

kupon ücreti 4 lira olurdu,
    25 lik oran gelirse min alacağım 56 lira max alacağım 100 lira

tabi bunu bültende tek maç yoksa yapardım. tek maç varken daha rahat.

böyle daha önceden var olan birşeyi yeniymiş gibi gösterip milleti kandıracaklarına, tüm maçlari tek maç yapsınlar bak gör millet nasıl bırakıyor diğer siteleri

• amaaan karman çorman işler bir de bunun hesabını mı yapıcaz abi. gir oyna tempobete bets10a falan bak keyfine ne bu abi böyle. her yerde türk işi uygulamalar göreceğiz yani illa. böyle tek maç mı olur. milleti nasıl söğüşleyelim diye gecesini gündünüze katıyorlar yani durum bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.