Şimdi Ara

Neslimden nefret ediyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sınavdan 90 alıpda resim kursuna gitmekle yürümüyor bu işler, sen kendini begenmişin tekisin sınıftaki 40 alıyor seviniyormuş sen 90 alıp üzülüyormuşun bizim bizim sınıftada böyle biri vardı kıçımızla gülerdik buna resim kursuna gitmeylede gelecegi garantiye almayı nerden çıkardın ? hem kendi hayatı sanane sen kendine bak millete ne karışıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonLemon

Merhaba.Forumu 4 aydır takip ediyorum.Üyelik almak bugüne nasip oldu.Neyse anlatacaklarıma başlayayım:
    Neslimden nefret ediyorum.Ergen davranışlarından olsun,milleti küçük düşürme çabaları olsun.Ben böyle olmadıgım için hep eziliyorum.

Bunlardan nasıl kurtulabilirim?Kendim programcılık öğrenmeye çalısıyorum.

Arkadasını kes çöpe at falan demeyin.Mantıklı öneriler bekliyorum

Yaşım 15.

kendini diğerlerinden farklı üstün görüyosun ama sende ergenin tekisin sınıfta 1. olmayı okulda 6. olmayı marifet sanıyosun burda bize söylüyosun çünkü tek yapabildiğin bu ve eziliyosun
  • öyleyse geçmiş olsun, bu adamlar üniversiteye es kaza girdiklerindede pek değişmiyolar.
  • 15 yaşındasın her şeyin farkındasın
  • Yorumlar çok mantıksızca.buraya yazmakla hata ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkratos

quote:

Merhaba.Forumu 4 aydır takip ediyorum.Üyelik almak bugüne nasip oldu.Neyse anlatacaklarıma başlayayım:
    Neslimden nefret ediyorum.Ergen davranışlarından olsun,milleti küçük düşürme çabaları olsun.Ben böyle olmadıgım için hep eziliyorum.

Yaşım 15.

kendini diğerlerinden farklı üstün görüyosun ama sende ergenin tekisin sınıfta 1. olmayı okulda 6. olmayı marifet sanıyosun burda bize söylüyosun çünkü tek yapabildiğin bu ve eziliyosun

İnşallah herke hak ettiğini alır . Ayrıa ergen oldugumu nerden çıkardın? Buradaki birçok insandan olgun olduğumu düşünüyorum

Ve evet ders çalışmak iyi değilse kötü olmayı yeğlerim

• quote:

Yaşım 15.

takma onları kardeşim onlar konuşur konuşur susar ben de 17yim yaşla alakası yok kafada bitiyor. Bu arada uğraşın çok iyi devam ettir kendimi gördüm resmen sende

• hll knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartief

quote:

Yaşım 15.

öncelikle dostum durumuna üzüldüm daha yaşın genç bence daha geç kalmadan kafanı kes ve çöpe at

• quote:

Orijinalden alıntı: satellist

quote:

Yaşım 15.

takma onları kardeşim onlar konuşur konuşur susar ben de 17yim yaşla alakası yok kafada bitiyor. Bu arada uğraşın çok iyi devam ettir kendimi gördüm resmen sende

İnşallah iyi yerlere gelirim.ayrıca adam olmanın ders çalışmak olmadığını biliyorum.

Bana iyi yorumlarda bulunanlara teşekkürler.

• quote:

Yaşım 15.

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Konuyu açmak için sence en iyi yer konu dışı mı ? Zaten bu bahsettiklerinin hepsi burda otlanıyor

Sorma abi ya.bunlar 40-50 almayı meziyet sanıyorlar bide.geçen 90 aldım diye üzüldüm biraz çünkü saha iyisini yapabilirdim geldi bi tanesi25 aldım seviniyorum falan dedi.geleceği kararıcak haberleri yok.ben kendi başıma programcılık ve resim kursuna gidiyorum inşallah geleceğim iyi olur

Mobilim kusra bakmayın

Helal kardeşim yakında 100 alırsın inşallah günlük 6 saat çalışmaya başlamalısınnki gelecekte 3-4 bine milletin altında çalışabilirsin

• Abi yurtdışı istiyorum ben bir sınavı kazanarak ingiltereye gittim hayran kaldım orada eğitim görmek istiyorum

• quote:

Yaşım 15.

ilk olarak konu dışı özele açsaydın konuyu daha mantıklı cevap alabilirdin ama olsun bende elimden geldiği kadar yardımcı olayım maşallah erken olgunlaşmışsın çocuk gibi düşünmüyorsun bu güzel bişey böyle devam et ama herşeyde ders olmasın senin için bi o kurslar bittiğinde spora veya bir enstürmanada yazılabilırsın onlar internet kafe köşelerinde ve saçma sapan oyunlarla hayatınının en güzel yıllarını çöpe atarken sen hem hayatını raya sokuyorsun hemde kültürlü boş olmayan bi insan olarak kendini geliştiriyorsun kimseye aldırmadan devam et önemli olan senin mutluluğun ve değer verdiğin şeyler bide nerde oturuyorsun okulun adı ne Mobilden giriyorum imlada yok kusura bakma

• 15 yasındasın çocuk sen neyin olgunluğundan söz ediyorsun.Bırak zaten olgun olmaya da uğrasma çocukluğunu yasa doya doya.
  • dostum ezilme diye bişey yok sen ancak kendini ezilmiş hissedersen ezilmiş olursun tınlama
  • Fazla kendini beğenmişsin , ya da kendini dünyanın en zekisi sanıyorsun. Yapılan yorumları beğenmeyince " Buraya açmakla hata ettim " diyorsun. Herşey senin istediğin gibi olmaz , dünya senin etrafında dönmüyor. O bahsettiğin kişilerinde o hareketleri yapmak için geçerli sebepleri ve yaşamışlıkları var.

90 alıp ağlıyorum diyorsun , şunu söyle , 90 değilde 95 almış olsaydın mutlu olacak mıydın ? Yada 90 yerin 85 alsaydın senin için tam olarak ne değişirdi ?

Sosyallik nedir bilmediğin için kibirin yüzünden başkalarına bok atıyorsun , ve gelmiş kendi başarılı olduğun dalda insanları eziyorsun.

Herkesten farklıysan sorun sendedir. Deliler delidir , çünkü azınlıktır. Eğer deliler çoğunlukta olsa dışlanan akıllılar olurdu mantığı.
  • Tüm Ülkenin durumu bu.
    Sonunda memleketi bu hale getirmeyi becerdiler Düzgün insan olma sen de diğerleri gibi olmayaçalış.(Sanki ben becerebiliyorum da)
    Kendini alkole ver uyuşturucuya başla falan gibi bir şey de öneremiyorum. ,
    En fazla 18 yaşına gelince sigaraya başla bu hayatı uzun süre çekmezssin diyebilirim sanırım.
    Sanırım durumu kabullenip boynumuzu bükmekten başka çaremiz de yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.