Arkadaşlar merhaba, aşağıda özelliklerini yazdığım ev için benim belirlediğim bazı seçenekler var. Ben bu ev için 24KW hermetik kombinin uygun olabileceğini tespit ettim. Zaten yoğuşmalı kombi için yoğuşma giderim bulunmuyor. Tecrübeli bilgi sahibi arkadaşlardan bu seçeneklerin içinden yada sizlerin tavsiye edebileceği marka model varsa çok sevirinim.
Toplam Net 70 metrekare kullanım alanı Toplam ortalama 5-6 metre petek boyu 0 Bina montalama var Son kat çatıda cam yünü izolasyon var Cephe kuzey-doğu-batı Kollektörlü bağlantı Kombi mutfak içinde 2+1 daire
Seçenekler:
Demirdöküm - ATRON Protherm - LYNX Ariston - CARES X ECA - Proteus Plus Baymak - LUNA
Benim fiyat-performansa göre seçtiklerim bunlar ama illa bu marka modellerden biri olmuyorsa biraz fiyat farkı ile;
Alarko - Harmony HRD Buderus - U022
Fiyat-Performans olarak sorunsuz evi güzel ısıtabilecek özellikle sıca su kullanımında sorun yaşamayacağımız hangi tercihi yapmalıyız ?
Bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
tavsiye yokmu arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme