arkadaşım microsoftun sitesine girmiyor diyorum sen sitedeki direk download linki veriyorsun.Sence microsoft başka yerden download bağlantısı kurarmı ?.
Ben upload edince çalışıp çalışmayacağını sormadım pc bilgimde düşük değil sadece upload edebilecek olanlar koyarsa sevinirim
programı buldum yinede sağol yardımcı olmaya çalıştığın için
arkadaşım microsoftun sitesine girmiyor diyorum sen sitedeki direk download linki veriyorsun.Sence microsoft başka yerden download bağlantısı kurarmı ?.
Ben upload edince çalışıp çalışmayacağını sormadım pc bilgimde düşük değil sadece upload edebilecek olanlar koyarsa sevinirim
Sence ben başka yerden bağlantı kuracağını düşünüp, öyle mi verdim linki? Okuyupta anlayamama sorunun var sanırım.
Eğer ben şu an Microsoft'un sitesine sorunsuz girebiliyorsam, seninde sorunsuz girebilmen gerek. Eğer giremiyorsan, bu senin bilgisayarında bir sorun olduğunu gösterir. Ve ben ne dedim? Eğer MS giremiyorsan, diğer linklerden de bir şey indiremezsin zaten, çünkü sorun MS 'de değil sende.
Tabi bunu söyledim ama önemli olan söylemek değil, karşı tarafın anlaması. Her neyse halletiysen sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme