Şimdi Ara

.NET Framework 2.0 [Istek]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Microsoft'un sitesine girmiyor.Dolayısıyla bende framework'u indiremiyorum.Şuan bilgisayarınızda varsa setup'u veya programı uploadlayıp atabilirmisiniz bana ?

• hayır olmuyor,firefoxlada internet explorerlede denedim olmadı upload edecek biri yokmu ?
  • Arkadaşım senin bilgisayarında bir hata var, çünkü ben şu an linki açıp sorunsuz indirebiliyorken, sen siteyi açamadığını söylüyorsun.

Biri upload etse onuda indiremeyeceksin ki?

Bu da direk exe dosyasının download linki. Tıkla belki bu şekilde indirebilirsin;http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
  • arkadaşım microsoftun sitesine girmiyor diyorum sen sitedeki direk download linki veriyorsun.Sence microsoft başka yerden download bağlantısı kurarmı ?.

Ben upload edince çalışıp çalışmayacağını sormadım pc bilgimde düşük değil sadece upload edebilecek olanlar koyarsa sevinirim
  • programı buldum yinede sağol yardımcı olmaya çalıştığın için

http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_2/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netka

arkadaşım microsoftun sitesine girmiyor diyorum sen sitedeki direk download linki veriyorsun.Sence microsoft başka yerden download bağlantısı kurarmı ?.

Ben upload edince çalışıp çalışmayacağını sormadım pc bilgimde düşük değil sadece upload edebilecek olanlar koyarsa sevinirim

Sence ben başka yerden bağlantı kuracağını düşünüp, öyle mi verdim linki?
    Okuyupta anlayamama sorunun var sanırım.

Eğer ben şu an Microsoft'un sitesine sorunsuz girebiliyorsam, seninde sorunsuz girebilmen gerek. Eğer giremiyorsan, bu senin bilgisayarında bir sorun olduğunu gösterir. Ve ben ne dedim? Eğer MS giremiyorsan, diğer linklerden de bir şey indiremezsin zaten, çünkü sorun MS 'de değil sende.

Tabi bunu söyledim ama önemli olan söylemek değil, karşı tarafın anlaması.
    Her neyse halletiysen sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.