Hiç bişey yapamazsın hızım zaten düşükte 3 gündür ayrı bi yavaşlık var. Tam oyun biricisi olduğum sıralarda fln oyundan atıldığım oluyo deliriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dabbemre
Hiç bişey yapamazsın hızım zaten düşükte 3 gündür ayrı bi yavaşlık var. Tam oyun biricisi olduğum sıralarda fln oyundan atıldığım oluyo deliriyorum
hangi oyun
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
quote:
hangi oyun
Wolf Team
Adi ttnetten 6 ay önce net limitsiz çektirdim. Şu 8mbit'e kadar olanından. 2 - 3 ay gayet normaldi 400 - 500 kb da indiriyordum sonra düştükçe düştü 2 aydır 60 kb da indiriyordum. 1 hafta önce önce aradım böyle böyle ölçtük 90 kb download hızı çıktı bayan bana şunu söyledi : Hızınız gayet normal beyfendi. Öyle saçmalık mı olur dedim rapor tutun gelsinler baksınlar düzeltin , neyse yarın bi dosya indirdim ve hâlâ'da 800 kb'da indiriyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: +1905
quote:
hangi oyun
Wolf Team
Adın ne ki ? En yüksek rütbeli 9.sırada olan Türk CyberWarriordu üst komşumdu şimdi banlandı gerçi.