quote:Orjinalden alıntı: Déstiny tabi tabi hep öyle yaparım dry. evet param da yok zaten o linkteki kişiye ne vercem bilmiyorum çocukluk zamanımdan kalan futbolcu kolleksiyonumu kabul ederi mi ki
quote:Orjinalden alıntı: çaaari param da yok zaten o linkteki kişiye ne vercem bilmiyorum çocukluk zamanımdan kalan futbolcu kolleksiyonumu kabul ederi mi ki dizi senin için bi hayal olarak kalsın o zmn
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: çaaari param da yok zaten o linkteki kişiye ne vercem bilmiyorum çocukluk zamanımdan kalan futbolcu kolleksiyonumu kabul ederi mi ki dizi senin için bi hayal olarak kalsın o zmn öyle gibi görünüyo her şey para olmul hıh.
geyiğe çevirin bakalım başlığımı ilgiyi bekleyen benim Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlar hoşbulduk, bıraktığım gibisiniz galiba hepinizde
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: çaaari param da yok zaten o linkteki kişiye ne vercem bilmiyorum çocukluk zamanımdan kalan futbolcu kolleksiyonumu kabul ederi mi ki dizi senin için bi hayal olarak kalsın o zmn öyle gibi görünüyo her şey para olmul hıh. yaa sorma öyle valla kardeş sözverdiğimiçingülmüyorum.gif @blue hoşgeldin + yemedik topicini
quote:Orjinalden alıntı: blue_wind Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlar hoşbulduk, bıraktığım gibisiniz galiba hepinizde ya ya hersey ayni