HEPIMIZINDE BILDIGI GIBI HERKES RESMEN BIR YARIS ATIYMIS GIBI BIRBIRIYLE YARISIYOR. NETLERLE... HADI ARKADASIM TAMAM TODER NETLERINIZI ATIN DIYE KONU ACILIR NEYSE YINE ONA BIR SEY DENEMEZ AMA YOK NETLERIM NASIL(SS'LI), YOK NETLERIM YUKSELIR MI(130 NETTEN-150'YE) GIBI KONULAR ACIYORSUNUZ. BEN DE SIZE DIYORUMKI BIR GIT KARDESIM. O KONULARI ACANLAR YA GERCEKTEN TROLL, DURUN DAHA BITMEDI DAHA BETERI VAR YA DA GERCEKTEN O NETLERI,PUANLARI YAPAN KISILER VE MUKEMMEL BIR EGO SORUNLARI VAR. ARKADASIM SEN BIZE NETLERINI GOSTERIP NIYE EGONU TATMIN ETMEYE CALISIYORSUN NEYIN HAVASI NEYIN KAFASI BU YANI. BEN ZATEN O KONU BASLIKLARINI HIC ACIP OKUMUYORUM BILE. AMA YANI NE GEREK VAR BIZENE SENIN NETINDEN. UNUTMA SEN 120-130 HER NE ZIKKIMSA YAPIYORSAB BIR YERLERDE 160 NET YAPANLARDA VAR. YANI SENDEN IYILERDE VAR. GELIPTE BU FORUMDA EGO TATMINININ ANLAMI NE? HA SIMDI KESIN CIKACAKLAR KISKANMA,YOK CALIS SENINDE OLSUN YOK SU YOK BU. HE KARDESIM AYNEN OYLE KISKANCLIKTAN GEBERIYORUM EVIMDE HE. HADI ISINIZE.
Öğrenci psikolojisi gerçekden kötü bir şey öğrencinin netleri düştüğü zaman sağ duyusunu kaybediyor çoğumuz da yaşıyoruz bunu birilerine sormak istiyoruz ben yanlış bulmuyorum ama ego tatmini olan olur kendi bilir onlara söz daha etmeye değmez ama birde şu yönden bakmak gerek o psikolojiye girdiğimiz de dışardan birilerinin yardımına ihtiyaç duyuyoruz hangi konular eksik öğrenci bulabilir tabi ama o endişe korku başarısızlık duygusu bunlara engel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Coll Morr
quote:
Orijinalden alıntı: Hodor.
kimsenin ego tatmini gibi bi derdi yok sınava elli kez girmediğimiz için buradaki tecrübeli arkadaşların netlerimize bakmasını istiyoruz zaten yorum yapmaları için
Hodor senin netlerini bir konuda toplayıp paylaşmanı hoş karşılamıştım, hatta bir çok arkadaşa da örnek teşkil edeceğine inanıyordum. Ta ki forumda her konunun altına ''ben 130 net yapıyorum, inanmayana ispatlarım'' filan gibisinden ego dolu sözlerini görünce amacının ne olduğunu anlamaya başladım. Başarını paylaşmaya çalışman çok doğal ama zaten bir konu açarak bunu yapmışsın. Eğer konuna mesaj gelmiyosa, yaptığın netler insanları çokta bağlamıyodur, her konunun altında gözümüze sokmana gerek yok.
dostum o konuda da 100 üstü yapanların adı yalancıya çıkmıştı yani gayet normal onu demem çünkü kimse yalancıya çıkmak istemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme