Şimdi Ara

.Net Web Form Kod Tarafında Js Kodu Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.net web formdan javascript kodu çalıştırmak istiyorum butonun OnClick() eventinde ilgili kod çalışıyor. Fakat benim istediğim kod bölümünden çağırmak, bir koşula bağlı olarak eğer kayıt başarılı ile çalıştırmam gerekiyor Page.RegisterClientScriptBlock() metoduyla çalıştırıyorum fakat çalışmıyor. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Js kodu bir ui mesaj kodudur kod şu şekilde;
    $.pnotify({ title: 'Sistem Mesajı', text: 'Seçtiğiniz Kategori Eklendi', type: 'success' });"/>

• Merhaba,

Page.RegisterClientScriptBlock() ile kullandığınız kodu yazar mısınız? Ben şimdi Page.RegisterClientScriptBlock() ile ekrana alert çıkardım. Sanırım siz kullanımda bir yanlışlık yaptınız.
  • alert çıkartmakta sıkıntı yok hocam

sıkıntı şu kodu çalıştırmada

if (sonuc>0)
    {
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetType(), "pnotify", "$(function () { $.pnotify({ title: 'Sistem Mesajı', text: 'Seçtiğiniz Kategori Eklendi', type: 'success' }); });", true);
    }
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyfnCtn

alert çıkartmakta sıkıntı yok hocam

sıkıntı şu kodu çalıştırmada

if (sonuc>0)
    {
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetType(), "pnotify", "$(function () { $.pnotify({ title: 'Sistem Mesajı', text: 'Seçtiğiniz Kategori Eklendi', type: 'success' }); });", true);
    }

Merhaba,

Kullandığınız js kütüphanesini bende denedim şimdi, aynı sorunla karşılaştım fakat çözdüm sorunu. Şu şekilde kullanırsanız sorun çözülecektir:

Page.ClientScript.RegisterClientScriptBlock(this.GetType(), "alert", "<script>$(function () { $.pnotify({ title: 'Sistem Mesajı', text: 'Seçtiğiniz Kategori Eklendi', type: 'success' }); });</script>");

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür beyin -- 17 Şubat 2014; 20:52:52 >

• hocam sayfa postback olduğu için mesaj gözükmüyor bir treeview koyarak denermisiniz nodeslere tıklayınca sayfa postback oluyor çalışıyor fakat gözükmüyor updatepanel koyup postback olmasını engellersemde bu sefer hiç js çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyfnCtn

hocam sayfa postback olduğu için mesaj gözükmüyor bir treeview koyarak denermisiniz nodeslere tıklayınca sayfa postback oluyor çalışıyor fakat gözükmüyor updatepanel koyup postback olmasını engellersemde bu sefer hiç js çalışmıyor

Hocam sanırım biraz spesifik bir işle uğraşıyorsunuz, özelden skype adresimi göndereyim isterseniz anlık konuşma şeklinde daha iyi çözebiliriz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.