Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.795
Cevap
87
Favori
219.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlardan zaman dilimini İstanbul mu secili belki ordan olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Evet İstanbul seçili

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• albaywolf kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce netatmo olarak direk bir firma idi. 2 yıl önce Legrand satın aldı ve geliştirmeye devam ediyor. Legrand ise zaten batmaz :)

• İyi gunler bir kac konuda bilgi almak istiyorum oncelikle ilk gorseldeki kafama takilan soru var 24 dereceye gelmesini seciyorum surekli aktif olmasina ragmen 22.5 dereceye anca getirebiliyor . Sebebi nedir acaba.
    Burda 17:00 -24:00 arasi calismasi icin 14:15 te devreye giriyor. Tahmin acik

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

İkinci sorumda ogrenme modunun aktif oldugunu nasil anlamam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 29 Kasım 2024; 23:17:2 >

• Yeni bi guncellemeden bahsediyor
    Bu arada bi soru sordum ama kimse konuyami girmiyor yardimci olmak istyemiyor anlayamadim .

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Öğrenme modu aktif olduğunda termostat- gelişmiş ayarlar-isitma algoritması kısmında "ileri" ibaresi çıkmış olması lazim

İstediginiz dereceye gelememesinin tek sebebi kombi kazan sicakligi yetersizdir.

Termostat üzerinden görüntüyü 0.1 dereceleri görüntülemeyecek 0.5 katlarını gösterecek, ekranın sürekli calismasini engellemek için yapmışlar ama zaten netatmonun dandik tarafı malesef ekran. 2 senedir bozuk ekranla kullanıyorum.

Bu sekilde gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 4 Aralık 2024; 21:22:28 >

Öğrenme gerçekleştiğinde uyarı gelir ileriyi secersiniz böyle görünür

• Arkadaşlar merhaba

Netatmo akıllı termostatımı Vaillant ombiye nasıl bağlarım acaba?

Daha evvelden akıllı termostat olmadığı için kombinin hiçbir kablosu vesairesi hazır da yok. Yani içini acıpta bağlamam gerekiyor sanırım.

Nasıl yapildigi ile ilgili bir yerde bir belge bilgi var mı acaba?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öğrenme moduna geçti sizdeki gibi şimdi ne değişecek merakımdan soruyorum . Ben günlük çalışma çizelgeleri yapmistim onlarda farklılık olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 16 Aralık 2024; 1:12:35 >
    Programınızda bı degisiklik olmayacak şimdiye kadar 22 ye ayarladinizda 21.9 da çalışıp 22.1 de dururken şimdi 22 de sabit kalacak arkana yanlanip kefine bakma zamanı 😉

• Uygulamada problem mi var? Uzaktan erişemiyorum da

• Merhaba netatmo tum sunucularda sorun var, eskiden sistem durumu bolumu vardi oraya bakinca sistemde calismami var anliyorduk ne hikmetse sistem status bolumu yok oldu

• sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    Problem var gibi sunucu asiri yavas

• Firma kapanirsa veya sunuculari kapatirsa bu mallar elimizde patlayacak 🙂

• Kurulumda Çocuk Odasına yerleştirdiğim termostatın odasını değiştiremiyorum. Diğer odalar pasif geliyor. Sadece teras aktif. Sebebi hakkında yorumu olan var mı?

setup şu şekilde;

Ev dubleks. Kombi terasta. Röle kablo ile terastaki kombiye bağlı. Bu rölenin termostatı da kablosuz olarak çocuk odasında. Çocuk odası hariç tüm odalarda Netatmo vana var. Üst kattaki vanalar için prize takılı bir röle var. Alt kattaki vanalar da alt katta merkezi konumdaki prize takılı röleye bağlı.

Özetle; bir tanesi kombiye bağlı olmak ile birlikte 3 tane röle. 8 tane de vana var.

Oda taşıma problemi ile birlikte diğer bir problem de çalışma modundan “konfor öncelik” seçmeme rağmen radyatör işareti termostatta belirmiyor.

Bu modda termosatın bulunduğu oda istediği dereceye ulaşsa da vananın bağlı bulunduğu odada ısı düştüyse o vana kombi rölesine çalış komutunu vermiyor.

Bu iki sorunun çözümü için destek rica ediyorum.

• Bir önceki mesajımdan bağımsız bir tespitimi de size aktarmak istiyorum. IOS app te bir sorun var bence. Apple telefonda bulamadığım röle ve vanaları android app te kolaylıkla bulup kurulumunu yapabildim. Ancak bir tam günüme mal oldu bu iş. Sizde de benzer şeyler oldu mu? IOS app sorunlu mu?

• rkosker R kullanıcısına yanıt
    Öncelik konumu konfor yapın

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.