SAMSUNG NP-N150-JP01TR SİYAH NETBOOK Sipariş Kodu : 125031304 Ekran Boyutu : 10,1" İşlemci : Intel Atom N450 İşlemci Hızı : 1,66 GHz, 667 MHz, 512 KB Bellek : 2 GB Menşei : İthal İşlemci Tipi : Tek Çekirdek Yazılım : Windows 7 Starter Tv-out Çıkışı : VGA Ethernet : Var Grafik Tipi : Intel GMA3150 Bellek Tipi : DDR2 Ekran Çözünürlüğü : 1024 x 600 Pil Tipi : 6 Hücreli Garanti Süresi : 2 Yıl Parmak İzi Okuyucu : Yok Dahili Kamera : Var Model : NP-N150-JP01TR Touchpad : Var Optik Sürücü : Yok Sabit Disk : 250 GB Usb Bağlantı Adedi : 3 Ağırlık : 1,24 kg Kart Okuyucu : Var Ekran Özelliği : WSVGA Wireless : Var Bluetooth : Var Ekran Belleği : Paylaşımlı Bu netbookun hızı ne kadar olabilir. neler yapabilirim. öyle çok büyük oyunlar oynamak istemiyorum. babamla tek bilgisayarı paylaşamıyorum. bu bilgisayar benim nette gezinmeme filan yardımcı olabilirse almak istiyorum. yardımcı olur musunuz.
netbook bolümüne açabilirdin ama kullanan biri olarak yardımcı olayım arkadaşa aldırdım 6 ay önce oldukça memenun bizzat ben kurdum pc yi nette filan gezinmede hiçbir sorun yok güzel pc online oyunları bile oynarsın.kullanımı rahattır
Almışken çift çekirdekli n5xx serisi atomlardan alın,tek çekirdek n4xx serisi canınızı sıkabilir performans açısından.Mozilla'da bile kasıyor. Size önerim: