Şimdi Ara

Netbook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar üniversite için şehirdısında olcam ve aktif olarak bilgisayar kullanıcam oyunla falan pek aram yok genelde internette surf messenger gibi seyler yapıyorum.Hafif olması disk kapasitesi ve kısmende olsa pil ömrü önemli bu ayarlarda öğrenciyi fazla aşmıcak netbook önerilerinizi bekliyorum ayrıca oynadıgım tek oyun football manager serisi onu oynatcak bi kapasitede olsa yeter önerilerinizi bekliyorum ...

• piyasadaki netbooklar genelde aynı seviyedeler zaten aralarında seçimi tasarım yönünden veya pil ömrü bakımından sen seçicen, football manager ı 10' ekranlı 1024x600 çözünürlüklü netbookta oynaman zor, menüleri sığmıyor tam olarak hatırladığım kadarıyla, tavsiye istersen samsung serilerine bak bence, asus un kullanıcısı netbook pazarına ilk giren asus olduğundan çok gibi gözükse de bence samsung daha kaliteli özellikle de malzeme kalitesi bakımından
  • Hocam markalı alacağım diye paranı çarçur etme bence.

Mobee S CW001 - FHD

Bunu kullanıyorum. Bakmanızı öneririm. Ve aynı zamanda Football Manager 2010'u da çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Fakat Fm'yi oynarken bir eksisi var. Ekran tam sığmıyor. Ama fareyi aşağıya doğru getirdiğimizde aşağıdaki yazıları da görebiliyoruz. Ekran aşağıdayken fareyi yukarı sürüklersek üst tarafı görüyoruz. Yani bir nevi ekran kaydırmalı.

Bunun pek sorun olacağını da sanmam. Çünkü başka bir netbook'ta da aynı şekilde oynanacaktı.

Buradan Ürün incelemesine ulaşabilirsiniz.

Not: Kendi konumdur.

• Teşekkür ederim arkadaslar ...
    Mobee S CW001 - FHD benimde kafama yattı ama Datron olması beni biraz korkutmuyo değil yani teknik servis,destek acısından bide ben programcılıkla ugrasıyorum bu netbook klavye bakmından problem cıkartır mı ?
  • Mobee, eski ismiyle Datron, yeni yeni yayılmaya başladığı için heryerde teknik servis yok tabii. Fakat bilgisayarların; gerek özelliklerine göre diğer markalara oranla ucuz olması, gerekse kaliteli olması nedeniyle teknik servisler de gün geçtikçe çeşitli şehirlerde işlem yapabilecek hale gelecektir.

En azından benim düşüncem bu.

Dipnot: Şu an için 15 - 20 tane servis var
  • Açıkcası bilinen bi marka almak isityorum çünkü teknik destek benim için önemli ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsinin verdiği destek aynı değişen bişey yok karşında muhattap bulduğun sürece !
  • Açıkca sölemek gerekirse Samsung N150 en çok kafama yatan Netbook diyebilirim ama hala kararsızım ...
  • Karar veremedim gitti
  • bi yanda atom işlemciler bi yanda celeron ulv... ve extra parçalar bluetooth hdmi 11.6 ekran gibi karar veremeyecek bişe göremiyorum ben... pb dot mu tk001
  • bence hp compaq almalısın.N280 işlemcili win 7 li 420 TL ye aldım tıkır tıkır çalışıo gayet hızlı bi netbook.İnt hızı da iyi Kullanışlı da 10'1 ekranı var güzeldir bi araştırmalısın
  • İskeleti malzeme kalitesi sağlam ve pil ömrü uzun bişi olsun ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Lee

İskeleti malzeme kalitesi sağlam ve pil ömrü uzun bişi olsun ....

Asus T101MT Tablet pc. 7 saat pil ömrü
  • Asus 1005pe(13:15 saat), asus 1008p(13:28 saat), asus 1005p(10:28 saat);
    Packard bell dot s2(11:00 saat), acer aspire one 532(13:52 saat!);
    Msi wind u160(11:04 saat) ve bunlardan daha üstün su7300 işlemcili olmasıyla beraber dell 15z en düşük ekran aydınlığında ve wlan kapalı iken batteryeater pil ömrü testinde 11:01 saat çalışabiliyor notebookcheck sitesine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 23 Ağustos 2010; 18:54:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.