Şimdi Ara

Netbook Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En çok ağırlığına dikkat ediyorum. Hafif bir şey olmalı çünkü (bataryası da dahil) sürekli yanımda taşıyacağım. Daha çok programlama amaçlı kullanmayı düşünüyorum bir de internet erişimi için kullanacağım.

Bütçem maksimum 700 lira. Var mı bir önerisi olan?

Ya da şu ürünler arasında hangisini önerirsiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d108495%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_3%26fh_reffacet%3dactual_price%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_108495%257d%252f500.0%253cactual_price%253c750.0%26fh_eds%3d%25c3%259f&sc=8

• Ben de sizinle ayni durumdayim sirf kod yazmak arada bir de film dizi falan izlerim diye alacagim malum istanbul cok uzun suruyor yolculuklar.

programlama konusunda visual studiodan netbook ile performans alamazsiniz demisti bir arkadas daha onceden bana siz bu konuda arastirma yaptiniz mi acaba ?
  • yok hocam, ben daha beginner sayılırım ayrıca görsel birşeyler yapmayı düşünmüyorum ama olur da yapmam gerekir o zaman düşünmek lazım
  • Bugün gidip sordum biraz HP dm1 diyor üstadları teknik özelliklerine bakınca ben de evet budur dedim şahsen.
  • program demişsin de ne yazıcaksın c c++ mı autocad ney ona göre önerebiliriz
  • Hocam c++ başladım, python falan öğreniyorum bi yandan da fakat düşündüm de ekran kartı da sağlam olması lazım çünkü oyun programlamaya da yönelebilirim, böyle bir şey için netbook almamam mı lazım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afer

Hocam c++ başladım, python falan öğreniyorum bi yandan da fakat düşündüm de ekran kartı da sağlam olması lazım çünkü oyun programlamaya da yönelebilirim, böyle bir şey için netbook almamam mı lazım acaba?

netbook kastırır aga fıtık ettirir sen en güzeli notebook al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Hocam c++ başladım, python falan öğreniyorum bi yandan da fakat düşündüm de ekran kartı da sağlam olması lazım çünkü oyun programlamaya da yönelebilirim, böyle bir şey için netbook almamam mı lazım acaba?

samsung n150-jp0ntr (n550 işlemci,2gb ram) netbookum var. kullandıklarım: visual studio, delphi, codeblock, netbeans, devc ... gibi derleyicileri rahatlıkla kullanıyorum daha bi sıkıntı yaşamadım. bu netbookumda itunes i çalıştırdıktan sonra çoğu şeyi çalıştırabileceğini anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

quote:

samsung n150-jp0ntr (n550 işlemci,2gb ram) netbookum var. kullandıklarım: visual studio, delphi, codeblock, netbeans, devc ... gibi derleyicileri rahatlıkla kullanıyorum daha bi sıkıntı yaşamadım. bu netbookumda itunes i çalıştırdıktan sonra çoğu şeyi çalıştırabileceğini anladım

programdan programa değişir kaç satırlık kod yazıcak değişir görsel program yazıcaksa oyun için artık hangisini kullanıcak onu bilemem ama kastırır sen yazdığın programları kodu satırı az ise zorlanmadan halleder ama kod satırını uzat kardeşim bak nasıl kasıyor o devc

• quote:

quote:

quote:

quote:

programdan programa değişir kaç satırlık kod yazıcak değişir görsel program yazıcaksa oyun için artık hangisini kullanıcak onu bilemem ama kastırır sen yazdığın programları kodu satırı az ise zorlanmadan halleder ama kod satırını uzat kardeşim bak nasıl kasıyor o devc

devc & codeblocks da 1500 satıra kadar kod yazdım zaten yapabileceklerin sınırlı c de ve herhangi bi sıkıntı çıkarmadı. görsel programlama olarak delphi 7 ve visual studio 2008 de çeşitli projeler yaptım performanstayken gene bi sıkıntı yaşamadım. hemen hemen core 2 duo 2.0ghz lı laptopumla tepki süreleri aynı diyebilirim. atom işlemciyi küçümseme ayrıca proteusta devre çizimleri de yapıyorum yani netbookta çalıştırmadığım şey yok sevdiğim özelliği pilinin çok gitmesi ortalama 4-5 saat civarı gidiyor.
    edit: .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 27 Nisan 2012; 0:01:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

devc & codeblocks da 1500 satıra kadar kod yazdım zaten yapabileceklerin sınırlı c de ve herhangi bi sıkıntı çıkarmadı. görsel programlama olarak delphi 7 ve visual studio 2008 de çeşitli projeler yaptım performanstayken gene bi sıkıntı yaşamadım. hemen hemen core 2 duo 2.0ghz lı laptopumla tepki süreleri aynı diyebilirim. atom işlemciyi küçümseme ayrıca proteusta devre çizimleri de yapıyorum yani netbookta çalıştırmadığım şey yok sevdiğim özelliği pilinin çok gitmesi ortalama 4-5 saat civarı gidiyor.
    edit: .

atomu küçümsemem ama core 2 duo ların kastırdığı progamları varken atomdan bunu beklemek yanlış ama taşınabilirlik ve uzun şarj süresi için bile netbook alınabilir tabi ki 1500 satırlık progam yazıcaksa almasın e-450 amd işlemcili olan sony yada lenovo 11.6" lil laptopları 700e filan bulsa işte onlar iş görür derim

• almadıysanız eğer bu netbooka bakabilirsiniz hem hafiftir hem de ekran kalitesini beğeniyorum ben

http://www.notebookadresi.com/asus-eeepc-1015px-blk188s-netbook-urun1716.html
  • Arkadaşlar merhaba,

Hepsiburada worlpuan kampanyasından yararlanacağım, burada yer alan 3 bilgisayar beğendim. aşağıda linkteler.

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-1015px-blk188s-intel-atom-n570-166ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761095&categoryId=108495

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-aod270-268kk-intel-atom-n2600-16ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761112&categoryId=108495&SKU=BD761112-K

http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-dot_s-cv-320tk-intel-atom-n2600-166ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761125&categoryId=108495

Bunlardan asus olanın işlemcisi atom n570 diğerlerinin atom n2600,
    acer olanın 3 USB'si var ve HDMI bağlantısı var işlemcisi atom n2600 1066Hz,
    packard bellin işlemcisi ise atom 2600 1333 Hz ve bluetoothu var.

HAngisini alayım acil yardımlarınızı bekliyorum.

• arkadaşlar ASUS 1011CX-WHI034S NETBOOK modeli hakkında bilginiz var mı? teknosada siyahı 589 beyazı 613 tl ye düşmüş. işlemci hızının 1,6 GHz olması çok mu düşük oyun filan oynamayı düşünmüyorum. office dosyalarında ödev ve internetten video izleyeceğim ağırlıklı olarak. sizce benim için uygun mudur? hdmi çıkışlı olması artı bir özellik geldi ama, bu özellikteki tek netbook modeli olduğunu söyledi satıcı ama?? bilen/kullanan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. kampanya kısa süeli sanırım..

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/netbook/1296/125032169/asus_1011cxwhi034s_netbook

• quote:

Orijinalden alıntı: pusulaa

arkadaşlar ASUS 1011CX-WHI034S NETBOOK modeli hakkında bilginiz var mı? teknosada siyahı 589 beyazı 613 tl ye düşmüş. işlemci hızının 1,6 GHz olması çok mu düşük oyun filan oynamayı düşünmüyorum. office dosyalarında ödev ve internetten video izleyeceğim ağırlıklı olarak. sizce benim için uygun mudur? hdmi çıkışlı olması artı bir özellik geldi ama, bu özellikteki tek netbook modeli olduğunu söyledi satıcı ama?? bilen/kullanan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. kampanya kısa süeli sanırım..

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/netbook/1296/125032169/asus_1011cxwhi034s_netbook

fiyatı gayet makul hocam al asusun malzeme kalitesi gayet iyidir hocam vidyoları 1080p izlemediğin sürece sıkıntı yaşamazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pusulaa

arkadaşlar ASUS 1011CX-WHI034S NETBOOK modeli hakkında bilginiz var mı? teknosada siyahı 589 beyazı 613 tl ye düşmüş. işlemci hızının 1,6 GHz olması çok mu düşük oyun filan oynamayı düşünmüyorum. office dosyalarında ödev ve internetten video izleyeceğim ağırlıklı olarak. sizce benim için uygun mudur? hdmi çıkışlı olması artı bir özellik geldi ama, bu özellikteki tek netbook modeli olduğunu söyledi satıcı ama?? bilen/kullanan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. kampanya kısa süeli sanırım..

fiyatı gayet makul hocam al asusun malzeme kalitesi gayet iyidir hocam vidyoları 1080p izlemediğin sürece sıkıntı yaşamazsın

teşekkürler aldım bakalım iyi gibi duruyo. zamanla sıkıntı çıkmazsa memnun kalacağım gibi duruyor.

• o bhasettiğinizin beyaz rendini biliyorum ama renkler arasında niye fiyat farkı varmış kı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezginka

o bhasettiğinizin beyaz rendini biliyorum ama renkler arasında niye fiyat farkı varmış kı?

bizim ülkemizde maalesef böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.