Şimdi Ara

Netbook Tavsiyesi Verebilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben netbook almak istiyorum. Bu konuda pek bir bilgim yok ve bilgi sahibi olmak istiyorum. Zaten bir tane laptop'um var fakat çok ağır ve taşıması zor olduğu için netbook alma isteği doğdu içimde. Kesinlikle çok pahalı bir şey istemiyorum. Özellikleri de pek umrumda değil. Sadece hafif kaliteli ve verdiğim paraya değebilecek bir şey istiyorum. Zaten oyun ve onun gibi güçlü bilgisayar isteyen programları diğer laptopumdan kullanabiliyorum. Sadece internette gezinmek, müzik dinlemek ve film izlemek için böyle bir laptop almak istedim.

Eğer önerileriniz varsa veya benimle paylaşabileceğiniz bazı bilgileriniz, lütfen yardımcı olun. Bu konu hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorum.

Teşekkürler

• HB'de Crea'nın kampanyası var. Yazıcı ve Mouse hediyeli 800 tl. Donanımı gerçekten güzel. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi bir cihaz.

http://www.hepsiburada.com/crea-minic-j100-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-netbook-bilgisayar-crea-laser-mouse-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd73082

Asus, Toshiba gibi markaların aynı modelleri 2 kat pahalı.

• Ben creayı önermiyorum.Birkaç yerde bilgisayarlarının çabuk arızalandığına dair yazılar okumuştum.
    Bence asus alabilirsiniz.Çok yakında n280 işlemci kullanan netbooklar piyasada olacak.Bu işlemciler daha güçlü olduğu için (1.66 ghz ve 667 mhz. ) birçok uygulamaya yeterler.
    Ancak bekleyecek durumunuz yoksa tek tercih edilebilecek marka asus..Yalnız 1000H modelinde wireless problemi var(bütün arkadaşlarda yok ama olanların sayısıda az değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 12 Mart 2009; 0:47:54 >
  • samsung nc10

888 ytl media markt
  • Merhaba,

Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım tercihimi Asus marka üzerinden kullanacağım. Zaten markayı seçtikten sonra çok fazla bir seçenek kalmıyor. Şu ana kadar hep Toshiba kullandım fakat netbook piyasasında gayet pahalı gözüktü. Uygun ve kaliteli olan marka, netbook piyasasında Asus galiba.

Asus'un teknik servisi, müşteri hizmetleri ve garantileri hakkında ne diyorlar? İyiler mi bu konuda?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.