Şimdi Ara

Netbooka Mandriva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne xp, ne win7 stabil olamıyor, istediğim seriliğe sahip değil netbookta

netbook kullanım amacım müzik, film, nette surf ama açınca 7-8 sayfa bir kerede açıyorum
    ve torrent tabiki (100mbit net olunca):)

bu yüzden makinaya Mandriva 2010.2 Powerpack kurmaya karar verdim, engin bilgilerinize dayanarak size soruyorum :) sizce doğru edermiyim? Tavsiyeleriniz varsa onlarıda rica ediyorum.

Cihazın Özellikleri
    Asus 1000HE
    N280
    2gb ram
    160gb hdd
    intel Vga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 3 Mayıs 2011; 22:21:37 >

• güzel bir konu ama kimse cevap yazmamış
  • android netbook edition en temizi
  • Ubuntu-Netbook-Remix'i(UNR) de deneyebilirsin.
  • mandriva kurmak istiuyorum aslında
  • netbook remixi kuruyorum bakalım :)
  • deneme amaçlı 11.04i de kurabilirsin. sisteminin kaldırıp kaldırmadığına kendin karar verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

deneme amaçlı 11.04i de kurabilirsin. sisteminin kaldırıp kaldırmadığına kendin karar verirsin.

netbook remixi kurdum hocam üstüne 11.04 update yaptım

sonuç : çok ağır ! 1 gün kullandımm zevkli olduğunu fark ettim ama ağır olması zevki yaşatamadı, akşamına win 7 ultimate kurdum gerekli optimizasyonu yaptım, şimdi çok mutluyum

bidaha linux felan bulaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

deneme amaçlı 11.04i de kurabilirsin. sisteminin kaldırıp kaldırmadığına kendin karar verirsin.

sonuç : çok ağır ! 1 gün kullandımm zevkli olduğunu fark ettim ama ağır olması zevki yaşatamadı, akşamına win 7 ultimate kurdum gerekli optimizasyonu yaptım, şimdi çok mutluyum

Flashplayer'den yüzünden internette gezinirken ağırlaşma gibi sorunlar oluyor.
    Mecburen flashblock kullanmak zorunda kalıyor insan. O zaman tarayıcılar daha hızlı oluyor.
    Sorun Adobe ile ilgili.

(GNU/Linux sürümlerinin Windows'a göre ağır olacağını düşünüyorum bu arada.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

Flashplayer'den yüzünden internette gezinirken ağırlaşma gibi sorunlar oluyor.
    Mecburen flashblock kullanmak zorunda kalıyor insan. O zaman tarayıcılar daha hızlı oluyor.
    Sorun Adobe ile ilgili.

(GNU/Linux sürümlerinin Windows'a göre ağır olacağını düşünüyorum bu arada.)

hocam solda çıkan simgelere tıklayınca aşırı bekletti beni, verim alamadım. Daha önce masa üstü sistemime mandriva powerpack kurmuştum ordan hayranlığım vardı ama netbookta aradığımı bulamadım açıkçası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.