Şimdi Ara

netcad açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • net cad 5.2 gis yüklü bilgisayarımda fakat c sürücüsünü tarattım 112 tane virüs buldu ne nod 32 virüsleri temizledi şimdi net cad i çalıştırdıgımda hemen açılıp kapanıyor bunun sebebi ne olabilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

NetCAD Açılma Sorunu ve Çözümleri

NetCAD kullanıcıları, özellikle NetCAD 5.2 ve Windows 10'da, programın açılıp kapanması veya açılmama gibi sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorunlar çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve birkaç çözüm yolu mevcuttur.

NetCAD 5.2 Açılıp Kapanıyor veya Açılmıyor

• Uyumluluk Modu: NetCAD'i, önceki bir Windows sürümüyle uyumluluk modunda çalıştırmayı dene.
    • Yönetici Olarak Çalıştır: NetCAD'i yönetici olarak çalıştırmak, yönetim izinleriyle ilgili sorunları çözebilir.
    • Yeniden Yükle: NetCAD'i tamamen kaldırıp yeniden yüklemek, bozuk dosyalarla ilgili sorunları giderebilir.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik sürücüleri, NetCAD'in açılmamasına neden olabilir.

NetCAD Açılıp Kapanıyor Windows 10

• .NET Framework: NetCAD'in düzgün çalışması için .NET Framework 4.5'in yüklü olması gerekir.
    • Antivirüs Yazılımı: Antivirüs yazılımı NetCAD'in çalışmasını engelleyebilir. Programı geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Windows Güncellemeleri: Windows güncelleştirmeleri, NetCAD ile olan uyumluluk sorunlarını çözebilir.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisi: Sistem Dosyası Denetleyicisi (SFC), bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır. Komut İstemi'nde "sfc /scannow" komutunu çalıştır.

NetCAD 5.2 Windows 10 Açılıp Kapanıyor

• Yukarıdaki Windows 10 ve NetCAD 5.2 için önerilen çözümleri birleştir.
    • Program Verilerini Sil: NetCAD'in program verilerini silmek, bozuk ayarlarla ilgili sorunları çözebilir.
    • Kayıt Defteri Girdilerini Sil: NetCAD'e ait bozuk kayıt defteri girdilerini silmek, açılma sorunlarını giderebilir.

Bu çözümleri denedikten sonra NetCAD hala açılıp kapanıyor veya açılmıyorsa, teknik destek almak için NetCAD geliştiricileriyle iletişime geçmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Büyük ihtimalle virüs o programa da bulaşmıştır virüs programı da temizlerken programı bozmuştur programı yeniden yüklersen sorun çözülecektir .
  • netcad benim bildigim usb stick in emulatoru ile calisiyor bu emulator virus olabilir dosyasi icerebilir nod32 bunu silebilir. emulator dogru calismiyordur. eger gucunuz varsa satın alın. ne kadardı hatırlamıyorum ama jeoloji muh icin hayati bir program...
  • tmm sorunu çözdüm şimdi açıldı yinede teşekkürler cmd kısmına "bcdedit /set TESTSIGNING ON" yaptım sınama modunda çalışıyor şuan bi sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.