Şimdi Ara

netd canlı yayınlarının rtmp yolu nasıl bulunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
15.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • denedim ama proxynin yavaşlığından etkileniyor galiba.
    kesiliyor...
    kopma meydana geliyor galiba.
  • Ya sağlıklı proxy bulunacak ya da mevcut proxylerin yoğun olmadığı zaman kollanacak. :)

Haa birde ücretli proxy hizmeti sunan varsa ve bu işiniz süreklilik gerektiriyorsa ücretli proxy kullanılacak.
  • arkadaşlar birde turkcell tv deki o yazdıgım konu hakkında yardımcı olabılırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkmy

arkadaşlar birde turkcell tv deki o yazdıgım konu hakkında yardımcı olabılırmısınız

Turkcelltv üyelik istiyor. turkcell numara olmayınca üyelik kabul etmiyor galiba. Varsa üyeliğiniz pm den yazın kontrol edeyim. veya turkcelltv de üyeliksiz izlenen herhangi bir video varsa adresi yazın ordan bakayım.
  • pm gönderdim gonulbas hocam tşekkürler.
  • ya indirdimde kullanamadım şu eklentiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ide

netd sitesinin kaynak kodlarından veya ek bir programla canlı yayınlarının rtmp yolu nasıl bulunur?

Merhaba netd canlı yayın sırasında boş alana sağ tıkla öğeyi denetle diyorsun network yazan yere tıklıyorsun sonu m3u8 başı prog ile başlayanlar canlı yayın yoludur. Hayırlı Forumlar.
  • E398ci kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz http yoludur, bense rtmp yolunu arıyorum.
  • Merhaba netd rtmp kullanmaz. yoğun istek olursa yayın linklerini paylaşırım ama 24 saat den sonra linkler sürekli değiştigi için izleme sorunu yaşayabilirsiniz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 16 Şubat 2014; 23:28:57 >
  • ffmpeg ile tam olarak nasıl indirme yapılıyor, yukarda arkadaşın dediği gibi kodu yazdım komut satırına ama test.ts permission denied diyor?
  • E398ci kullanıcısına yanıt
    bana rtmp bulma lazım, pm atabilir misin
  • Merhaba her yayında rtmp olması söz konusu değildir. Her site veya kanalın kendine has yayın tarzı vardır. m3u8 veya rtmp şeklinde daha detaylı bilgi için pm den sorularını sorabilirsin. Teşekkürler. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 20 Şubat 2014; 2:35:23 >
  • fox rtmp ve mobil cihazlar icin rtsp kullaniyor genelde.
  • netd deki gibi farklı yerlerde de aynı işlem uygulanırmı??

mesela tvyo.com yada myvideo.az sitelerde olurmu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ide

netd sitesinin kaynak kodlarından veya ek bir programla canlı yayınlarının rtmp yolu nasıl bulunur?

Merhaba

Bunu yükleyerek hem netd hem de bütün sitelerin yollarını bulabilirsin.

www.gezginler.net/indir/hidownload.html

Aklına takılan soru olursa pm'den sorabilirsin.

Hayırlı Forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.