Şimdi Ara

nete bağlanınca hata alıyorum zoom modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bilgisayara xp kurdum , nete bağlandıktan iki dakika içinde sistem attack gibi bişiler yazan msn diyalog penceresi açılıyor, regedit ayarlarını yapın falan gibi bisürü öneri sıralanıyo bir iki dakika sonra hatadan dolayı vindows kapanıyor verilerinizi kaydedin diyor ve bir dakika içinde geri sayıp kapatıyo pc yi. problem modemde mi yoksa başka bir sorun mu var ? zoom usb modem kullanıyorum

sorunu nasıl çözerim lütfen yardım...!!!!

• Sistemi yüklemiş olduğun cd den internet explorer programını tekrar yükle o zaman sorunun düzelmesi gerekiyor olmadı anakart sürücünden ethernet sürücülerini tekrar yenilemeni tavsiye ediyorum...
  • deniycem modem usb den bağlanıyor.
  • hiç fikri olan yok mu ???
  • denedinmi
  • şu an deneyemiyorum akşama deniycem, çok teşekkürler .
  • bu hata çıkıyor
    bunun sebebini bilen var mı ???

nete bağlanınca hata alıyorum zoom modem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum iki tane konu açmışsın

yeni format atmışsın ve sp1 yüklü sanırım ya sp2 yükle yada sp1 i iyice bir güncelle düzelir
  • teşekkürler , evet iki konu oldu pardon ama ne yapacağımı şaşırdım nette uzun süre kalamıyorum ki güncelleme yapayım, evet sp1 var şu an. sp 2 yi bu kadar kısa sürede nasıl yüklerim, başka bilgisayara indirip ordan yükleme şansım var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeysen

teşekkürler , evet iki konu oldu pardon ama ne yapacağımı şaşırdım nette uzun süre kalamıyorum ki güncelleme yapayım, evet sp1 var şu an. sp 2 yi bu kadar kısa sürede nasıl yüklerim, başka bilgisayara indirip ordan yükleme şansım var mı acaba ?

o pc üzerindede yapabilirsin güncelleme sitesine microsoft a bağlandığın vakit kopma olmaz devam edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 6 Kasım 2006; 22:52:13 >
  • deniycem tekrar teşekkür ediyorum.
  • senin sorunun bundan kaynaklanıyor başka bir yolu yok çünkü ben sp2 kullanmıyorum her zaman bununla karşı karşıya kalıyorum sp1 de çok fazla yama söz konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.