OO ROSSWELL EN GÜZELİ ZATENN EKİNLER DİZE KADAR ROSSWELL GEL BİZE KADAR
nete giren güzel kızlar war ama genelde icq da takılıyorlar ve öyle herkese yapışmazlar eğer ayarladıysanız ve görmediyseniz kesin çirkin bişeydir buluşmaya gitmeyin benim başıma geldi son anda kaçtım
quote:
Orjinalden alıntı: ersinisdj
OO ROSSWELL EN GÜZELİ ZATENN EKİNLER DİZE KADAR ROSSWELL GEL BİZE KADAR
ver adresi geliorum
SEN ONU BOŞVERDE PARTY VAR GELİOMUSUN
@roswell i uzun saçlı gördünüz mü nerden biliyosunuz kısa saçın daha iyi olduğunu
quote:
Orjinalden alıntı: Preston
@roswell i uzun saçlı gördünüz mü nerden biliyosunuz kısa saçın daha iyi olduğunu
@roswell i tanımam ama roswelli tanıorum uzun saçlı halini de gördüm.. cadı o cadı
uzun saçı bilmem ama roswelle kısa saç yakışıyor.
SENİN SAÇLARIN NASIL NİRVANA?
Uzun saç roswell i bozar zaten öle alıştık öle kalsın
nete giren kız asidir abi.. güzelide var çirkinide... anadolu kızlarının istanbula açılma yolu internetten geçer...
Bana nasıl saç gider acaba , röfle mi yaptırsam , gölge mi attırsam , ımmmmmm yoksa kıvırcıkmı yaptırsam
quote:
Orjinalden alıntı: ersinisdj
SENİN SAÇLARIN NASIL NİRVANA?
kısa ne oldu? hatta böyle
quote:
Orjinalden alıntı: pew
Uzun saç roswell i bozar zaten öle alıştık öle kalsın
doru sölüyo
gazetede eşcinsel penguenler haberi çıkmış bi bak istersen
teorik olarak girdiklerinde olmasa da daha sonra çirkinleşecekleri sölenebilir çünkü bi kaptırıyoruz nete süslenmeyi unutuyoruz saç baş gidiyo bide bu kadar ekran karşısı cilt bozuyo deyim
quote:
Orjinalden alıntı: esermikli
teorik olarak girdiklerinde olmasa da daha sonra çirkinleşecekleri sölenebilir çünkü bi kaptırıyoruz nete süslenmeyi unutuyoruz saç baş gidiyo bide bu kadar ekran karşısı cilt bozuyo deyim
olurmu burada daha çok güzelleşiyorlar internet kızlarımızı geliştiriyor
AFERİN NİRWANA
nete giren kız ya duygusal olur yada hayırsız ortasını bulamaz...