Şimdi Ara

netflix..... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada sanatsal,kült,festival,dünyadan veya bağımsız filmler içinwww.mubi.com bunu deneyin altyazı da var. 1 aylık denemesi de var.
  • Forumdan 4 kişi ultra hd pakete üye olduk aylık 10 tl kişi başı.

Ben smart tv uygulamasından giriyorum daha önce ilk tr ye geldiğinde 1 ay deneme yapmıştım.Şuan tr altyazı ve dublaj olarak artış var ama daha çok olması lazım görüntü kalitesi, ses gerçekten muazzam.Soundbarla izlersen sesi 10 ün üzerine çıkaramıyorum

Evde kullandığım internetten 100mbps olduğu için seçtiğim film veya dizinin açılması çok kısa sürüyor gerçekten torrentle felam uğraşmadan benim gibi fazla vakitti olmayan insanlar için tv kumandasından saniyeler içerisinde ulaşıp film veya dizi açmak gerçekten büyük bir keyif

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Forumdan 4 kişi ultra hd pakete üye olduk aylık 10 tl kişi başı.

Ben smart tv uygulamasından giriyorum daha önce ilk tr ye geldiğinde 1 ay deneme yapmıştım.Şuan tr altyazı ve dublaj olarak artış var ama daha çok olması lazım görüntü kalitesi, ses gerçekten muazzam.Soundbarla izlersen sesi 10 ün üzerine çıkaramıyorum

Evde kullandığım internetten 100mbps olduğu için seçtiğim film veya dizinin açılması çok kısa sürüyor gerçekten torrentle felam uğraşmadan benim gibi fazla vakitti olmayan insanlar için tv kumandasından saniyeler içerisinde ulaşıp film veya dizi açmak gerçekten büyük bir keyif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar Netflix uyeligi konusunda yardimci olurum pm atin lutfen:)
  • İlk çıktığında 2 ay kullanmış yeteri kadar TR içeriği olmadığı için iptal etmiştim. Son durum nedir, ne kadar Türkçe film altyazılı film var?

• quote:

Hocam merhabalar, üye olmayı düşünüyorum ama tek bir sorum var. Bütün içeriklerde ingilizce altyazı bulunuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Hocam merhabalar, üye olmayı düşünüyorum ama tek bir sorum var. Bütün içeriklerde ingilizce altyazı bulunuyor mu ?

evet

• MARCO kullanıcısına yanıt
    100 mbps kotasız internetiniz var sanırım, aylık kaç tl?
  • 4 kisi uye olmak isteyen var mi arkadaslar? Bosuna o kadar para vermeyelim.

• Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    4 kişi üye olmak mantıklı. Adam başı 10 tl gibi birşey oluyor.

hatta her 4 kişi 1 ay ücretsiz hakkı kullanır ve paylaşırsa ilk 4 ay da bedavaya gelir.

Tek sorun şu, 4 kişinin de hem güvenilir hem de 2 hafta sonra vazgeçtim demeyecek (yani uzun süreli üyeliği düşünen) birileri olması lazım.

Ben daha önce buradan 3 arkadaşla başladım ama birkaç arkadaş vazgeçince grup dağıldı.

VPN ile ABD içeriğini izleyenler hangi vpn kullanıyor ve bu vpni modem ile evdeki tüm cihazlara yansıtmak mümkün mü?
  • Game of thrones güncel olarak türkçe alt yazılı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: stranger32

hatta her 4 kişi 1 ay ücretsiz hakkı kullanır ve paylaşırsa ilk 4 ay da bedavaya gelir.

Tek sorun şu, 4 kişinin de hem güvenilir hem de 2 hafta sonra vazgeçtim demeyecek (yani uzun süreli üyeliği düşünen) birileri olması lazım.

Ben daha önce buradan 3 arkadaşla başladım ama birkaç arkadaş vazgeçince grup dağıldı.

VPN ile ABD içeriğini izleyenler hangi vpn kullanıyor ve bu vpni modem ile evdeki tüm cihazlara yansıtmak mümkün mü?

Guven konusunda problem olcagini dusunmuyorum. Forumda bu tarz paylasimlar daha oncede yaptim, bi' sorun yasamadim. Ama dediginiz gibi, vazgecme problemi olabilir. Uzun sureli dusunen arkadaslar var ise, toplanalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

quote:

Orijinalden alıntı: stranger32

Guven konusunda problem olcagini dusunmuyorum. Forumda bu tarz paylasimlar daha oncede yaptim, bi' sorun yasamadim. Ama dediginiz gibi, vazgecme problemi olabilir. Uzun sureli dusunen arkadaslar var ise, toplanalim.

Ben de katılmak isterim hocam. İyi forumlar. Syg.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece türkçe altyazısı olan dizileri listeleyemiyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Game of thrones güncel olarak türkçe alt yazılı var mı?

Malesef yok

• stranger32 S kullanıcısına yanıt
    VPN olarak pia kullanıyorum.macbook var bende kablolu olarak modeme bağlayıp internet paylaşımı ile evdeki tüm cihazları VPN ile kullanıyorum paşa paşa tavsiye ederim.ilk piyasaya girdiğinde 4 kişilik grup da biz yapmıştık bedava suresinin sonuna kadar bile dayanamadı grup maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su an 3 kisiyiz. 1 kisi daha katilirsa uyeligi baslatacagiz. Ilgilenen arkadaslar pm atabilir.

• Ilgilenen varsa pm atabilir. Son 1 kisiyi bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Game of thrones güncel olarak türkçe alt yazılı var mı?

Malesef yok

Game Of Thrones bile yoksa demekki hala Türkiye kullanıcısına hitab etmek için fazla bir çabaları yok :)
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    got abd'de de yok galiba???

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.