Şimdi Ara

netflix..... (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabımdan kaliteyi arttır. En ucuz paketi aldıysan muhtemelen bu bitrate normaldir. 1 saatlik bir dizide 3000 - 4000 arası 720p, 4000 sonrası 1080p.

Edge, IE ve kendi uygulamaları hariç 3000 bitrate üstüne çıkılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    4K tvde izliyorum ben kota sorununu AKK olmayan bir tarifeye geçerek çözebildim ancak.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    en yuksek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

arkadaslar hiziniz veya AKNniz ne kadar ki netflix izleyebiliyorsunuz? Ben de dusunuyorum da evdeki netin hizi yetmez ( sanirim 10mbit 75 akn ) full hd goruntuyu bile kaldiramiyor hiz... ki kaldirsa 3-5 filmde biter.. Kota ve hiz isini nasil hallediyorsunuz? ( daha once sorulduysa af ola )

10 Mbit Full HD için yeterli bir hız. AKK sonrası 3Mbps de 720p rahat alınıyor bazen 1080p ye de geçiyor.

Netflix'in çalışma sistemiyle diğer online izleme yapılan siteleri (Youtube ve bazı kaçak dizi film sitelerini kastediyorum) karıştırmayın. Onlarda 1080p seçtiğinizde sürekli donma yaşıyor olabilirsiniz ama Netflix'in cache sistemi çok iyi çalışıyor ve internetinizdeki dalgalanmalara göre filmi diziyi durdurmadan kalite geçişleri oluyor. Genelde ilk başladığınızda kötü bir görüntüyle başlarsınız sonra düzelir, bazen kalite düşer artar vs bu internet hızındaki dalgalanmalarla ilgili. Ama içeriği durdurmaz, ikide bir durup uyuz etmez yani :)

İnternetiniz komple gitmedikçe donma yaşamazsınız.

Kotam dolsa bile ben 3Mbps ile izlemey devam ediyorum 1080p yerine 720p de alsam sorun değil benin için.

• chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Netflix çözünürlük yerine bitrate olarak daha geniş seçeneler sunuyor. Yani youtube 480, 720 ve 1080p gibi seçeneğiniz varken netflixte bu seçenek 15-20'ye kadar çıkıyor. Yani aslında 720p sadece verdiği çözünürlük ama asıl önemli olan kaç K bitrate verdiği. Ben 50 mbts net kullanmama rağmen ben bile 4-4.5K bitrateye gelene kadar 2 dakika kadar bekliyorum. Yani çok fazla seçenek sunuyor her türlü internet bağlantısı için sürekli olarak bitrate değerlerini değiştiriyor. Stabil bir bağlantı yoksa sürekli olarak çözünürlüğü düşürüp düşürüp yükseltiyor ama stabil bağlantı varsa hep en kaliteli şekilde kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

4K tvde izliyorum ben kota sorununu AKK olmayan bir tarifeye geçerek çözebildim ancak.

AKK olmayan bir tarife mi var? BTK tarafından mecburi tutuluyor diye biliyorum AKK.
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Superonline da var ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

AKK olmayan bir tarife mi var? BTK tarafından mecburi tutuluyor diye biliyorum AKK.

fiber internet varsa Superonline'ın AKK'sız tarifesi var.
  • Arkadaşlar merhaba,

Rica etsem benim için aşağıdaki filmin olup olmadığını kontrol eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

http://www.imdb.com/title/tt0316732/
  • quote:

Superonline da var ben kullanıyorum.

Duymamıştım teşekkürler. BTK zorunlu tutuyor sanıyordum ISP lere.

@zucchero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arkadaşlar merhaba,

Rica etsem benim için aşağıdaki filmin olup olmadığını kontrol eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Netflix ABD de var ama TR de yok bu film. Bu arada Unogs sitesi üzerinden hangi içeriklerin TR Netflix'te olduğuna bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Netflix ABD de var ama TR de yok bu film. Bu arada Unogs sitesi üzerinden hangi içeriklerin TR Netflix'te olduğuna bakabilirsiniz.

TR dublaj ya da alt yazı olmasına gerek yok, filmin kendisi varsa bana yeterli.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Kastım filmin kendisinin olmadığıydı dil değil. TR Netflix içeriği ile ABD içeriği farklı. Bizde ABD içeriğinin yaklaşık %20 si var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Kastım filmin kendisinin olmadığıydı dil değil. TR Netflix içeriği ile ABD içeriği farklı. Bizde ABD içeriğinin yaklaşık %20 si var.

Verdiğiniz sitede baktım da benim arattığım film mevcut. Ben Netflix hesabı açtım ama 1 aydan fazla oldu sanırım ücretsiz versiyonu bitti. Hesabı nasıl silebilirim siteden baktım ama bulamadım?

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim gibi Netflix'te var ama Türkiye Netflix'te yok. Unogs de aradığınızda film çıkar çünkü tüm ülkeler otomatik seçili. En üstte Search "241/241 Countries" diyor, o mavi kısma tıklayıp sadece Türkiye'yi seçtikten sonra arattığınızda gelmeyecektir.

1 ayı geçtiyseniz kredi kartınızdan kesinti yapmışlardır, şu anda iptal ettiğinizde 2.ay bitince iptal gerçekleşir. Deneme süresi içerisinde bir gün iptal etmeniz gerekiyordu.

İptal işlemi için sağ üstte profil isminize mouse u getirdiğinizde açılan menüden Your Account u seçin. Çıkan sayfada solda Cancel Membership yazar oradan iptal ediyorsunuz. İptal işlemi yaptığınızda size iptalin ne zaman gerçekleşeceğini yazar.
  • Netflix 2 kullanılıcı HD üyesiyim. 1 Kullanıcı hakkım boşta yararlanmak isteyen
    ücretin yarısını ödeyerek yararlanabilir. Ödeme koşullarını nasıl yapacağımızı özelden netleştirebiliriz.
  • Kredi kartı bilgilerimi şu ana kadar hiç vermedim. Hep ücretsiz olarak kaldı.
  • İptal işleminde hesabınız son izlenenler falan siliniyor mu Sonra tekrar aktif üyelik yapmak istendiğinde tekrar mı liste oluşturmak gerekli ?
  • varsa enparalı grup bende katılabilirim
  • quote:

Kredi kartı bilgilerimi şu ana kadar hiç vermedim. Hep ücretsiz olarak kaldı.

Nasıl abone oldunuz ilk etapta anlayamadım, kredi kartı dışında bir seçenek yok diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.