Şimdi Ara

netflix..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.netflix.com/browse/subtitles/tr
  • enparayla 20 tl en yüksek paket.4 kişi aynı anda bağlanabilir.yani kişi başı 5tl.eğer farklı anlarda bağlanabilirlik durumu olursa veya öğrenci evi halinde 8kişi 20tllik pakete girebilir.bu da kişi başı 2,5 lira yapar.türkçe altyazı desteği ve enparanın yılsonuna kadar uzaması durumunda düşünülebilir ki şuan 4 kişi pusudayız.
    ek:en büyük sıkıntıyı söylemeyi unutmuşum.AKK! Bu kotayla netflix olsa ne olur olmasa ne olur.Hd için 5mbps öneriyor yani bizim için 8mbps.ama bizde hızlar ne 3mbps!!!!240p devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 7 Ocak 2016; 19:17:54 >
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Benim için spotify kolaylığının alternatifi yok. Ayni şekilde netflix de öyle olacak muhtemelen. Smart tv ya da apple tv uygulamasıyla izlemek kolay olur, ortak bulunursa da verilen paraya değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Hocam bende lg smart tv de deneyecegim ama parayi hakediyormu sizce hakikaten, birde malum tabi genelde hiz sinirini gectigim icin 3 mbit le modemi direk tv ye baglasak goruntu kalitesi nasil olur

• Buda doğru evet

• stranger32 S kullanıcısına yanıt
    4 kişi gireriz danaya derseniz bende enpara var her ay tutarı havale yaparsınız üyelik devam eder.Yanlız enpara satıldı araplara.kampanyanın devam edeceğini sanmam.enparasız kaça geliyor adam başı konuşup 4 ü bulalım yürüyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Hocam bende lg smart tv de deneyecegim ama parayi hakediyormu sizce hakikaten, birde malum tabi genelde hiz sinirini gectigim icin 3 mbit le modemi direk tv ye baglasak goruntu kalitesi nasil olur

Valla bu sorularin cevaplarini ben de bilmiyorum. Bir ay deneme veriyor, kaydolun tv'de deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Zorr.-Ne.tt (kelimeyi yazmamak için iyice saçmaladık) günden güne sıkıştırılıyor, kaynakları daralıyor. Böyle günlerde (lisans ödeyememenin de verdiği iç sıkıntısıyla birlikte) Netflix hizmeti lazımdı, geldiği iyi oldu. Lakin altyazı dahi olmazsa çöpün dibi olur.

şimdiye kadar, daha bir kere zorrent (abartmayalım sayin admin, bu isim yeter işte ) , bu tarz sitelerde bişey ararken sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum
    ayrıca, android box ile zorrent'ten de film indirip izlenebilir, tvye bağlarsın, altyazısını indirip

O tarz sitelerde sıkıntı çekmiyorsan bu konuda işin yok bence. Biz de senin kadar biliyoruz o siteleri kullanmayı altyazı bulup eklemeyi. Telif hakları ödenmiş filmlerden, dizilerden bahsediyoruz burada. Ben mesela spotify kullanmaktan büyük keyif alıyorum, her ay spotify'a para ödememin sebebi de kaçak indirip dinlemeyi bilmemem değil.

Para verince kendinizi daha iyi hissediyorsunuz değil mi ? Spotify'in müzik kalitesi çok mu iyi sanki ! Netflix de HD filmler çok mu kaliteli ! Zorrent'te 1080p Bluray 12,5 Mbps Bitrate'de çok kaliteli filmler de var FLAC formatında albümler de var.

Birşeyin hakkını ödeyip izleyince neden kötü hissedelim ? Bu neyin kafasıdır çözemedim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 42lb580n lg var programı desteklemiyor sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

LG smart tv'de netflix uygulamasını denedim, görüntü kalitesi muazzam.

konu dışı gerçi de televizyonun modeli nedir ? ben de lg bakıyorum da smartı fln güzel olan :D gerçi lg modellerinin hepsine banding problemi webos 2 bozuk diyor herkes ama, sizin model nedir memnun musunuz bir de :)
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    32lb652v webos 1 var, internete sörf kullanmıyorum, youtube kullanıyorum, usb belleğe film atıyorum, hemen hemen her formatı açıyor. Netflixi de bugün denedim, gayet kullanışlı ve görüntüyü hd olarak açtı. Webos 2de lg toparladı diyenler vardı. Ama bana böyle de yetiyor.

• legolasbride kullanıcısına yanıt
    Bende 3. Olayım.
    Önce TV de ücretsiz deneyim.
    Kaç gb gidiyor Vs.
    Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Bir saatlik bölüm 1080p ve 4k olarak kaç gb?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Zorr.-Ne.tt (kelimeyi yazmamak için iyice saçmaladık) günden güne sıkıştırılıyor, kaynakları daralıyor. Böyle günlerde (lisans ödeyememenin de verdiği iç sıkıntısıyla birlikte) Netflix hizmeti lazımdı, geldiği iyi oldu. Lakin altyazı dahi olmazsa çöpün dibi olur.

şimdiye kadar, daha bir kere zorrent (abartmayalım sayin admin, bu isim yeter işte ) , bu tarz sitelerde bişey ararken sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum
    ayrıca, android box ile zorrent'ten de film indirip izlenebilir, tvye bağlarsın, altyazısını indirip

O tarz sitelerde sıkıntı çekmiyorsan bu konuda işin yok bence. Biz de senin kadar biliyoruz o siteleri kullanmayı altyazı bulup eklemeyi. Telif hakları ödenmiş filmlerden, dizilerden bahsediyoruz burada. Ben mesela spotify kullanmaktan büyük keyif alıyorum, her ay spotify'a para ödememin sebebi de kaçak indirip dinlemeyi bilmemem değil.

Spotify'in müzik kalitesi çok mu iyi sanki ! Netflix de HD filmler çok mu kaliteli ! Zorrent'te 1080p Bluray 12,5 Mbps Bitrate'de çok kaliteli filmler de var FLAC formatında albümler de var.

Ben para verdiğimde kendimi daha iyi hissediyorum.

Biliyorum ki para verdiğim zaman dinlediğim kişiler müzik üretmeye devam edecek ben de dinlemeye devam edeceğim.

Adam bana mal veriyor tabi ki de parasını vermem gerek.

Hırsız mıyız ki parasını vermeden dinleyelim.

Eskiden her şeyi zorrentten oradan buradan indirirdim şimdi yavaş yavaş her şeyin orjinalini kullanmaya gayret ediyorum. Steam kullanıyorum spotify kullanıyorum. Bu dini olarak da ahlaki olarak da çok önemli bir durum.

edit: Parası varken korsan indiren. Üstüne parasıyla alan adamlara aptal diyenler ciddi olarak cahilin en önde koşanıdır

Para verince kendinizi iyi mi hissediyorsunuz nasıl bir cahilliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 7 Ocak 2016; 21:09:44 >

• legolasbride kullanıcısına yanıt
    4.de ben olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 7 Ocak 2016; 21:08:31 >
  • güzel bir olay ama takip ettiğim diziler 1 gün sonrasında internete iyi görüntüsüyle ve altyazısıyla birlikte düşüyor.

yine de emeğe saygı. steam ve spotify sürekli para veriyorum. yeri gelir buna da veririm. acımıyorum pek böyle şeylere para harcamaya.
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde bu AKK (Adil Kullanım Kotası ) oldukça favori dizilerim dışında HD izlemem herhalde.Digi play de bir maç HD ortalama 2 gb yiyor.Netflix kalitesi daha iyidir muhtemelen
  • Bir cacık barındırmıyor onu belirteyim, 9 ay boyunca Kanada da kullandım hep eski filmler yer alıyor. İzleyecek birşey bulamıyorsun bile. ABD tarafın da daha çok seçenek var deniliyordu onu bilemem tabi ama Türkiye için durum da farklı olacaktır kesin. Ne kadar film seçeneği yada dizi seçeneği sunacakları önemli.

Ayrıca torrent kullanan bir ülke burası, tutunması zor olabilir. Fiyatlandırmalarda hep euro cinsinden. Kardeşim neden euro ödüyoruz biz? 9 euro 30TL yapar, aslında düşündükleri 9 TL gibi ödeyeceğimiz, alakası yok.Para biriminden dolayı hep kaçan bize oluyor bizde doğal olarak illegal yollara düşüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 7 Ocak 2016; 21:21:03 >
  • eyvalah o zaman onaylayan herkes PM atsın olayı özelden finale bağlayalım
  • İçeriği amerika netflix ile karşılaştıracak varmı?
  • Türkçe altyazı sadece şu içeriklerde var şimdilik

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.