Netflix'in Microsoft Store'daki uygulamasından açtığımda 1080p, chrome'dan açtığımda 720p, Edge Browser üzerinden açtığımda ise gene 1080p izleyebiliyorum ama bir türlü ultra planım olmasına rağmen 4K içerikleri izleyemiyorum.
Ctrl+shift+alt+D kontrolü yaptığımda da 1080p aldığımı görüyorum.
4K monitör Ryzen 7 2700x işlemci Nvidia GTX 970 Netflix 4K Plan HEVC Video Uzantı Uygulaması HDMI 2.0 Kablo
Oyunlarda 4k 60fps alabilirken netflixte hiçbir şekilde 1080p nin üzerine çıkamıyorum. Netflix canlı desteğe bağlandım 2 saat konuştuktan sonra bana hoparlör mü kullanıyorsun kulaklık mı diye sordular :D sorunu çözemedik.
Bilgisayardan 4k içerik izleyebilen var mı?
ryzen'de drm desteği nasıl bilmiyorum ama intel i 7000 serisi ile windows 10 uygulaması 4k netflix destekliyor diye biliyorum.
Ben TV'den de izleyemiyorum...Yani 2 güne kadar izliyordum, dün 4k içerik aratma yaptım hepsinde HD yazıyor 4k düşürmüşler...
Canlı desteğe bağlandım hiç kalite düşürmekle ilgili bir şey söylemediler sürekli sorunu çözmek için bikaç şey söylediler ama zaten yaptığım şeylerdi. Bilmiyorum nolacak böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme