Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
207
Favori
294.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cosmos eklendi. Türkçe altyazı henüz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

Arkadaşlar merhaba,

Netflix 4 ay önce Türkiye'ye giriş yaptı biliyorsunuz, Netflix'in güncel içeriklerindeki gelişmeleri buradan takip edebilmeniz için bir post açıyorum. Birkaç günde bir güncelleyeceğim, önerileriniz varsa daha kullanışlı bir şekilde ilerletebiliriz.

Kıyaslama yapılabilmesi için ilk giriş yaptığı tarih itibariyle içeriklerin durumuyla güncel içeriklerin durumunu tablo olarak ekleyeceğim, bir kaç günde bir güncelleme yapacağım. Ayrıca yeni eklenen içeriklerle ilgili de bilgi vermeye çalışacağım,

Aşağıdaki tabloda 9 Ocak 2016 ile bugün arasındaki farkı görebilirsiniz,

EDITT: 02.08.2016 itibariyle güncellenmiştir.

NETFLIX | ANA KONU

İçeriklerde neler olduğunu merak edenler içinse aşağıda UnoGS sitesi üzerinden güncel içerikleri görebileceğiniz linkler ekledim,

UnoGS verilerine göre her zaman güncel listeler:

ÖZEL SEÇİM LİSTELER

Oscarlı Türkçe Dublajlı Filmler: Oscar Almış Türkçe Dublajlı Filmler (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    Oscarlı Türkçe Altyazılı Filmler: Oscar almış Türkçe altyazılı filmler (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    2015-2016 Yapımı Fimler (Türkçe Altyazı):2015-2016 Yapımı Filmler (Türkçe Altyazı)(UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    2015-2016 Yapımı Fimler (Türkçe Dublaj): 2015-2016 Yapımı Filmler (Türkçe Dublaj)(UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    2015-2016 Yapımı Diziler (Türkçe Altyazı): 2015-2016 da başlayan diziler (Türkçe Altyazılı)(UnoGS verilerine göre her zaman güncel)

IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Dublaj Filmler: IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Dublajlı Filmler Güncel Liste(UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Altyazılı Filmler: IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Altyazılı Filmler Güncel Liste(UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Altyazılı Diziler: IMDB 7.0 ve üzeri Türkçe Altyazılı Diziler Güncel Liste (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)

NOSTALJİ
    1985 ve Öncesi Filmler: (Türkçe Dublajlı) Türkçe Dublajlı 1985 öncesi filmler (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    1985 ve öncesi filmler: (Türkçe Altyazılı) Türkçe altyazılı 1985 öncesi filmler (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)

TÜM TÜRKÇE İÇERİKLİ LİSTELER

Türkçe Dublajlı Film Listesi: Türkçe Dublaj Filmler Güncel Liste (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    Türkçe Altyazılı Film Listesi: Türkçe Altyazılı Filmler Güncel Liste (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    Türkçe Dublajlı Dizi Listesi: (@Fast_Tortuga ya teşekkürler, kendisi sayesinde Türkçe dublajlı dizilerinde olduğunu fark edip linki ekledim :) Türkçe Dublajlı Diziler Güncel Liste (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)
    Türkçe Altyazılı Dizi Listesi: Türkçe Altyazılı Diziler Güncel Liste (UnoGS verilerine göre her zaman güncel)

İyi seyirler!

02.08.2016 itibariyle sayılar güncellenmiştir. Netflix TR gelişmeye devam ediyor.

ABD film içeriğinin yaklaşık %20 si, ABD dizi içeriğinin ise yaklaşık %32 si TR Netflix'te açılmış durumda.

Ayrıca 2 Ağustos 2016 itibariyle,

- 196 Filmde Türkçe Seslendirme, 629 filmde ise Türkçe Altyazı var,
    - Türkçe seslendirmeli bölüm içeren (kısmen yada tamamen) farklı dizi sayısı 33 e yükseldi, Türkçe Altyazılı bölüm içeren (kısmen yada tamamen) farklı dizi sayısı ise 192.

• Ne the walking dead var ne de Lost.. Hadi TWD'yi geçtim Lost gibi dünyanın en çok izlenen dizisine hâlâ türkçe altyazı konulmaması akıl işi değil.

• Star wars orjinal seri ilk sezon Türkçe altyazı eklenmiş.

• TopGear a Türkçe alt yazı gelmiş arkadaşlar

• Netflix e geçen hafta üye oldum.

Muhteşem bir şey!! Umarım böyle devam eder. Her geçen gün içerik ve türkçe altyazı artıyor. Altyazıyı bırakın dublajlı bile bir çok dizi var.
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Topgear tam olarak nedir?

• 1977 yılından beri BBC de yayınlanan ve yaklaşık 350 milyon izleyicisi olduğu tahmin edilen, motorlu araçlar ile ilgili bir program. Eğer motorlu araçlara ilgin varsa izlemeni tavsiye ederim..oldukça eğlenceli bir programdır

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Mutlaka izliycem teşekkürler hocam. Tüm sezonlara eklendi mi yoksa yavaş yavaş mı ekleniyor?

• Netflixi denedim 1 ay, Türkçe içerik yetersiz geldi çoğaltmaları gerekiyor
  • İzlediğim bölümleri kontrol etmedim açıkcası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • House M.D dizisine Türkçe altyazı eklenmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

House M.D dizisine Türkçe altyazı eklenmiş.

Eklenmemiş hocam bir daha kontrol edin isterseniz?
  • matarese M kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz siz bir daha kontrol edin :) Dün baktığımda eklenmişti. Belki bütün sezonlara henüz eklenmemiştir. Ama Türkçe altyazı vardı.

• Netflix üyelik ortaklığına bende varım. Ortaklığa almak isteyenler özelden mesaj atsın.

• Ortak arayan varsa bende varım arayan olursa özel mesaj atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Hocam isterseniz siz bir daha kontrol edin :) Dün baktığımda eklenmişti. Belki bütün sezonlara henüz eklenmemiştir. Ama Türkçe altyazı vardı.

Baktım hocam buyurun, düzenli kontrol ediyorum, henüz türkçe altyazı eklenmedi House M.D'ye, diğer sezonlarını da kontrol ettim hiçbirinde henüz tek bir bölüm bile türkçe altyazı yok.

NETFLIX | ANA KONU

• matarese M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gözüküyo altyazı yani uydurmadım :) Belki tüm sezonlara eklenmemiş olabilir.

• Yokmu ortak arayan

• House'un ilk 3 sezonuna eklenmiş altyazı. Sistemde 1 bölüme bile altyazı eklense diziye eklenmiş olarak gözüktüğü için daha önce karışıklık olmuştur. Bölümlere sırayla eklemiyorlar çevirileri. Muhtemelen çevirmenlere yolluyorlar bölümleri onlar da bittiğinde Netflix'e geri yolluyor. O yüzden ilk sezona eklenmezken 2. sezondan bir bölüme altyazı eklenmiş olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.