|
Bildirim
İptal ederiz gider. Doğru düzgün bir şey izlediğim yok zaten. Disney ve Prime Video fazlasıyla yeter bana.
|
En başından beri olmaması gereken haksız bir uygulamaydı zaten. Otlakçı arkadaş ve aile bireylerinden kurtulmuş oluruz. Kullanmak isteyen versin parasını artık.
Ohh mis valla artık kurtuldum parazitlerden. Kimse kusura bakmasın parazit dememe. 1-2 ay veriyorlar sonra da "yaaa zaten ben izlemiyorum abiiii yaaaa kaç aydır" falan filan numaraları sonra da 1 yıl sonra "artık yeter da" deyip şifreyi değiştirince de abi sen de ne cimriymişsin ne kıymetli malın var lafını işitiyorsun. Ulan parazit herif hani izlemiyordun. Ülkede ortakçılık level +99. Neyse ohhhh yeniden hesabı açabilirim. Keşke hepsinde bu olsa. |
Milletin suratına söylesene olum burda komik komik çığrıncağına yemiyor mu yoksa ahahaha
|
Pasif agresif kişiliği oturmamış hayır demeyi beceremeyen biri olarak başkalarına suç atmışsın, paylaşmak istemiyorsan hayır diyeceksin bu kadar basit. |
Sen çevreni iyi seçememişsen milletin suçu ne.
|
Bilg muhendisi olmanın alakası ne anlamadım
|
Ya kardeşim. Senin çevren akraban seviyesiz bedavaciysa bize ne? Biz 4 kişi ortak payımızı verip izliyoruz yıllardır. Çoğu kişi de bu şekilde mutlu. Bu sistem herkese zarar. Sen laf geçiremeyen birisin belli ki ve bu olayı yararlı görüyorsun
|
Özgüvensizsiniz ve iyi insan seçemiyorsunuz hocam çuvaldızı da ben batırayım böyle
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 21 Temmuz 2023; 13:51:3 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|