< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netflix'e zam yolda: Abonelik fiyatları yakında artacak! (6. sayfa)
-
-
Hocam ne gerek var 3 tane hesap açmaya, telefon aktif duruyorsa yakınınızda başkası bağlanmaya çalışınca linke tıklayarak 5snde onay veriyorsunuz zaten.
Ben de babamla kullanıyorum ilk zamanlar anlamadığımız için babam telefonla arayıp onay lazımmış diyordu şimdi eğer onay gerekirse daha beni aramasına gerek olmadan 10.snde onaylamış oluyorum, onay verdiğim şeye ip ban fln atmadıkları sürece beni asla kısıtlayamazlar sadece 10sn zaman kaybı yaşatmış oluyorlar 15günde bir vs. Zaten öyle birşey yaparlar ve çok fazla tv değiştirdiniz artık değiştiremezsin gibi bir ibare görsem 5 Yıllık üyeliğimi 1dk bile düşünmeden kapatırım. Kapatmak için onu bekliyorum açıkçası güzel bir bahane olur şuan ilk göz ağrısı diye kıyamayanlardanım :)
-
Ben uğraşamam onayla 10 dakika da bir onay geliyor denedim onu sinirlerim bozuldu. Babamın tv SEG marka sanırım arka planda uygulamayı ara ara kapatıyor bu yüzden sürekli bildirim geliyor. Kayın valide de tv yi kapatıyor 1 saatte bir açıyor. Sabrımı denediler bu olaylar sırasında birde eşim açmaya çalışırsa mesaj yağmuru başlıyor. Çabuk sinirlenen biriyseniz hiç tavsiye etmem.
-
Tek ekran ve uhd seçeneğini satışa sunması lazım. 4 ekrana boşuna para veriyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İptal ettim kafa rahat. Her halta abone oluyorum ayda 500’ü bulacaktı neredeyse. Şu an sadece spotify, youtube ve amazon var. Hepsiburada, disney ve netflix’i iptal ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X