Şimdi Ara

Netflix, eski Epic Games yöneticisini oyun bölümünün başına getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix, eski Epic Games yöneticisini oyun bölümünün başına getirdi
    Alain Tascan, son olarak Epic Games'te oyun geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Fortnite, Lego Fortnite, Rocket League, Fall Guys gibi birinci parti oyunların geliştirilme sürecini yönetti. Tascan, yeni görevinde doğrudan Netflix eş CEO'su Greg Peters’a rapor verecek.

Ayrıca Bkz.Netflix'ten büyük plan: Geliştirme aşamasında 80'den fazla oyun var

Alain Tascan, Netflix oyun bölümünün başında

Netflix, oyun işini Kasım 2021’de başlattığından bu yana Night School, Boss Fight, Next Games ve Spry Fox gibi önemli bağımsız stüdyoları satın aldı ve çok sayıda beğenilen bağımsız oyunu mobil platforma taşıdı. Yayıncının biri Güney Kaliforniya’da, diğeri Helsinki'de olmak üzere iki stüdyo inşa ettiği biliniyor.

Netflix oyunlar bölümüne büyük yatırım yapıyor olsa da insanlar bu oyunlara çok fazla ilgi göstermiyor. Netflix kütüphanesinde 100’den fazla oyun var. Abonelerin %1’inden azı her gün oyun oynuyor.

Kaynak:https://variety.com/2024/gaming/news/netflix-games-president-alain-tascan-epic-1236081464/

• Bir ben mi ısınamadım bu netflix games platformuna 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Oyunlarından beklentin AAA değilse Apple Arcade gibi oynanabilir oyunları var.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    AAA oyun beklentim tabikide yok ama arayüz konusunda çok gelişmesi lazım ve oyunlar çok fazla film ve dizi konusu odaklı olduğundan pek bana hitap etmiyor.

Hitap eden oyunları da var tabikide ama tamamen arayüz konusunda çok fazla gelişmesi lazım

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Film ve dizi odaklı hikayeli ve interaktif oyunların olması önemli bir nokta bana kalırsa sonuçta Netflix'le bağdaşıyor ve Netflix kendi sevilen içeriklerinin(TMNT, Süngerbob gibi diğer içeriklerde var tabii) oyunlarını pazarlıyor. Ekstra olarak casual, 2d side scrolling oyunları da bu kategoriye giden oyunlar. Fazla maliyet harcamak yerine temkinli gidiyorlar. Arayüz konusunda pek bir yorum yapamacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Temmuz 2024; 14:55:59 >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Tabikide oyun ve strateji konusunda takdir ediyorum o konuda sıkıntı yok, kendi içeriğini dallandırması süper bir taktik. Ama geniş kitlelere ulaşmak ve kullanıcı sayısını arttırmak istiyorsa farklı fikirlere ve değişikliklere gitmesi gerekli

• ilerde steam gibi bir platform düşünüyor olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.