Şimdi Ara

Netflix Film indirme ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere bir sorum olacak sorunu özetleyerek anlatayım.
    2 bilgisayarım var biri biri ev için.
    İşyerindeki bilgisayarda netflix den film indirip evde de gene netflix den izlemek istiyorum.
    Aklıma şöşle birşey geldi
    İşyerinde indirdiğim filmin kaynak klasörüne erişeyim o dosyayı kopyalayayım flash bellekle diğer bilgisayara atayım izleyeyim fakat bu kaynak klasörü nerdedir bir türlü bulmadım bilen biri var mı ?
    Filmleri indiren netflix nereye kaydediyor???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netflix Filmlerini Bilgisayara İndirme

Netflix, filmleri çevrimdışı izlemek üzere bilgisayara indirme özelliği sunmaktadır. Bu özellik, internet bağlantısı olmadığında veya sınırlı olduğunda filmlerin keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Netflix filmlerini bilgisayara indirmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Netflix hesabına giriş yap.
    • İzlemek istediğin filmi seç.
    • İndir simgesine tıkla.
    • İndirmenin tamamlanmasını bekle.

İndirilen filmler, Netflix uygulamasının "İndirilenler" bölümünde bulunabilir. Filmleri yalnızca Netflix uygulaması aracılığıyla izleyebilirsin.

İndirmek için kullanılabilen filmler, Netflix tarafından belirlenir. Tüm filmler indirme seçeneğine sahip değildir.

Netflix Filmlerini Bilgisayara İndirmeyle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• İndirmek için yeterli depolama alanına sahip olduğundan emin ol.
    • Filmler yalnızca Netflix uygulaması kullanılarak izlenebilir.
    • İndirilen filmler belirli bir süre sonra sona erecektir. Süre, filmden filme değişir.
    • İndirilen filmler yalnızca o Netflix hesabında kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kaynak klasöre erişilmiyor malesef ama telefonuza inidirip evde tvye aktarım yaparak izleyebilirsiniz
  • bence kesin bi erişimi vardır ama biz bilmiyoruz.
  • Android'de dosya erişimi var fakat görüntü açılmıyor. Ses kırılabiliyor. Bazı downloader programlar var ama hiç denemedim.
  • Güncellll
  • FlixGrab
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

FlixGrab
    İyi niyetli programa benzemiyor.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Uygulama üzerinden giriş yapıldığı için bende pek güvenli bulmuyorum ama 1-2 defa kullanmışlığım var kendisini. Bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSwindLer

Uygulama üzerinden giriş yapıldığı için bende pek güvenli bulmuyorum ama 1-2 defa kullanmışlığım var kendisini. Bir sorunla karşılaşmadım.
    Telefon numarası, kart bilgileri vs. Gerçi netflix hepsini gizliyor ama bilemiyoruz işte. Yinede kart bilgileri sızıyor. Buna şahit olduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.