Arkadaşlar 22.01.2021 yarın tarihli Netflix üyeliği başlatacağım 2 kişilik yerimiz var 4k UHD. Kişi başı aylık ödeme şeklinde 10 TL. Katılmak isteyen varsa Dm Atabilir mi? Güvenilir ve sorunsuz izleyeceksiniz hiç endişeniz olmasın. Uygulamayı ben ve eşim kullanıyoruz aile üyeliğidir o nedende gelecek kişinin güvenilir olması ve şifreyi kimse ile paylaşmaması önemli olacaktır. Teşekkürler, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driver36 -- 21 Ocak 2021; 17:43:50 > |
NETFLİX FULL HD 4K PREMİUM UHD ÜYELİK 10 TL- 2 KİŞİ ALINACAKTIR.
-
-
Ben de ortak ariyorum
Eger yeriniz dolmadiysa beni de alirsaniz sevinirim
Odeme de sıkıntı yapmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar doldu mu yer. Bende katılmak isterim forumdan bir arkadas ile 1 yıldır devam ediiyordum daha izlemem diye . Uzatmadim.simdi minik kız çizgi film izlemek istiyor yer var ise pm atın
Merhaba, babamı kaybetiğim için hiçbir mesaja cevap verememiştim ve üyeliğide yenilememiştim. Katılmak isteyen arkadaşlar için tekrardan yazmak istiyorum.
Arkadaşlar 27.01.2021 yarın tarihli Netflix üyeliği başlatacağım 2 kişilik yerimiz var 4k UHD.
Kişi başı aylık ödeme şeklinde 10 TL. Katılmak isteyen varsa Dm Atabilir mi?
Güvenilir ve sorunsuz izleyeceksiniz hiç endişeniz olmasın.
Uygulamayı ben ve eşim kullanıyoruz aile üyeliğidir o nedende gelecek kişinin güvenilir olması ve şifreyi kimse ile paylaşmaması önemli olacaktır.
Teşekkürler
-
Merhaba, yer varsa buradan mesaj atabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: hilmikaraogluMerhaba, yer varsa buradan mesaj atabilir misiniz?
discord kullanıyor musunuz
-
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X