Şimdi Ara

Netflix içeriklerinde sigara özendirme azaltılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öpüşmekten seks e atlamış, size göre herşey seks zaten. Bilmiyorum siz biliyormusunuz çok zannetmiyorum ama öpüşmek sevgi göstergesidir belki size buda tuhaf gelicek ama ben küçük yaştan beri annem beni hep dudaktan öper ama size göre bu sadece ön sevişme tabi ne diyim siz böyle devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

Öpüşmekten seks e atlamış, size göre herşey seks zaten. Bilmiyorum siz biliyormusunuz çok zannetmiyorum ama öpüşmek sevgi göstergesidir belki size buda tuhaf gelicek ama ben küçük yaştan beri annem beni hep dudaktan öper ama size göre bu sadece ön sevişme tabi ne diyim siz böyle devam edin.
    Hocam bu dediğin ile sağlam linç yersin benden söylemesi. Çünkü muhafazakar bir toplumuz. Bu konularda katı kurallarımız var. Sakın bunu tanımadığınız insanlar içinde söylemeyin.
  • Oguz_Cole kullanıcısına yanıt
    LGBT içerikleri vs. ile herhangi bir rahatsızlığım yok ama heteroseksüellik hakkında yazdıklarınız bana çok saçma geldi. Denk bir karşılaştırma değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Gayliğe özendirmekle ilgili bir düzenleme yok sanırım :)
    Gaylige ozendirmek nasil bir tabir

Yani mesela 25 yasindaki hetero erkek dizide gay sahnesi izleyipte “ uff be ne guzel sevisiyor adamlar bundan sonra bende vurdurucam” falan mi diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 5 Temmuz 2019; 20:4:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice rtuk kafasina dondu ulan zaten 18 yas ustu insanlar izliyo (kredi katiyla oduyosun sonucta) orda sigara gorunce dur bende baslayayim diyecek insan yoktur herhalde

• Nasıl denk değil gayet eşit bir karşılaştırma, elma armut değil ki cinsel yönelimler, homoseksüel, heteroseksüel,transeksüel, aseksüel ve spectrumdaki diğer yönelimler, aynı kefedeler. Hepsi doğduğunuz andan öldüğünüz ana kadar değişmez. Değişebileceğini düşünüyorsa bu büyük ihtimal o kişinin kendini tam olarak cinsel anlamda tanıyamamış olabileceğinden kaynakladır.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Hala öpüştüğümüzde dudaktan öpüşüyoruz bazen bir kaç tuhaf bakış dışında hiç sorun yaşamadım o kişilerde büyük ihtimal üstteki arkadaşla aynı mentaliteye sahip insanlardı. Öpüşmek, dokunmak, el ele yürümek, içten sarılmak herşey rahatsız ediyor ve seksi hatırlatıyor. O katı kuralların değişmesi gerekiyor çünkü başkalarının özgürlüklerini engelliyor isteyen istediği kadar tutucu olabilir ancak herkesten bunu beklediklerinde orada bir sınırın çekilmesi gerekiyor.
    Heteroseksüellik içerdiğini de belirtsinler o zaman yazmışsınız. Ne alaka.. LGBT, heteroseksüellik gibi doğal mı yani? Ben belli bir şeylerin farkında olduğum için dert etmiyorum. Umursamıyorum da.. İnsanların tercihlerine saygım var. Ama bu tip doğal olmayan, doğru bulmadığım tercihlerin TV'de veya dışarıda çocuğumun kafasını bulandırmasını da istemiyorum. Ne olacak şimdi?
  • Doğal olduğunu zaten yukarıda yazdım ve internet erişiminiz var sayısız makale ve araştırmalara veya dünya sağlık örgütü raporlarına erişiminiz var okuyabilir öğrenebilirsiniz ancak zannetmiyorum ki bu ön yargınız değişsin. Kendinizin yönelimi heteroseksüel olduğundan size bu doğal geliyor ve diğer herşey yanlış, bu tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor. Biraz farklı spectrumdaki insanlarla vakit geçirirseniz zaten anlayacaksınız ancak buda zannetmiyorum ki sizin için olası olsun. Tekrar söylüyorum heteroseksüellik, homoseksüellik ve diğerleri teker teker saymayayım birer seçim veya tercih değildirler kimse sabah kalkıp bugün biseksüel olacağım demez ve asla hiçbir çocukta örnek veriyorum transeksüel birini görüp bende transeksüelim demez cinsellikte özenme olmaz. Tamamen doğaldır, hatta hayvanlarda da sık görülür en basitinden kara kuğularda oldukça sık rastlanır. Anlıyorum saygılı davranmaya çalışıyorsunuz ancak içinizde hoşlanmıyorsunuz çünkü tam olarak anlayamamışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

Doğal olduğunu zaten yukarıda yazdım ve internet erişiminiz var sayısız makale ve araştırmalara veya dünya sağlık örgütü raporlarına erişiminiz var okuyabilir öğrenebilirsiniz ancak zannetmiyorum ki bu ön yargınız değişsin. Kendinizin yönelimi heteroseksüel olduğundan size bu doğal geliyor ve diğer herşey yanlış, bu tamamen bilgisizlikten kaynaklanıyor. Biraz farklı spectrumdaki insanlarla vakit geçirirseniz zaten anlayacaksınız ancak buda zannetmiyorum ki sizin için olası olsun. Tekrar söylüyorum heteroseksüellik, homoseksüellik ve diğerleri teker teker saymayayım birer seçim veya tercih değildirler kimse sabah kalkıp bugün biseksüel olacağım demez ve asla hiçbir çocukta örnek veriyorum transeksüel birini görüp bende transeksüelim demez cinsellikte özenme olmaz. Tamamen doğaldır, hatta hayvanlarda da sık görülür en basitinden kara kuğularda oldukça sık rastlanır. Anlıyorum saygılı davranmaya çalışıyorsunuz ancak içinizde hoşlanmıyorsunuz çünkü tam olarak anlayamamışsınız.
    Ben size herhangi bir art niyetli cümle yazmadığım halde, sizin cümleleriniz iğneleyici olmaya başladı. Seviyenizi çok güzel belli ediyorsunuz. Evet, ben sizinle aynı seviye de olamam. Daha fazla birşey yazmak istemiyorum. İyi forumlar.

• İğneleme değil zaten açıkça cevabını bir önceki mesajda yazdığım şeyi tekrar sordunuz, bende bilgi eksikliğinizin olduğunuzu söyledim, ön yargılı olduğunuzu ve önceki mesajdaki cevabı zaten kabul etmediğinizden ön yargınızın zaten değişmeyeceğinide ekledim bu kadar, neyse hiç yoktan saygılısınız buda bir artı umarım güzel bir ömür geçerirsiniz tüm istedikleriniz olur iyi günler.
    Bende annemle el ele geziyorum, dokunuyorum tamam da öpüşmüyoruz yani. Çocukken öperdi o kadar. Sizin bileceğiniz iş ama bana göre yanlış. Başkalarının özgürlüklerine bir şey demiyorum zaten. Her şeye saygım var ama özgürlüğün de bir derecesi vardır.
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    O mesajım size değildi tam olarak üstteki arkadaşa idi benim size yazdığım stranger things teki sahneler içindi. Oyuncular 15-16 yaşlarında kabaca lise 2-3 zamanlarına denk geliyor. Eğer ki lisede geniş bir arkadaş çevreniz oldu ise kesinlikle duymuşsunuzdur sevgilileri ile ilk öpüştükleri anları anlatanlar falan ben hem kızlar hem erkeklerden onlarca kez duydum. Bu yanlış bir şey değil. Eğer çocuğunuz var ise lisede oda yaşamış olabilir bu illa ki bir cinsel ilişki olacağını veya bunu normal kılacağını göstermez ki duyduklarımın hiçbirinde de olmadı çünkü bu yaşta bu bir hayranlık olarak ortaya çıkıyor, şehvet olarak değil. Yani açıkçası stranger things teki hiçbir sahne de çocuk istismarı yok ki zaten bu senaryolar çok daha önceden dağıtılıyor oyuncular ve ebeveynleri okuyor istemedikleri rahatsız oldukları bir şey olsa değiştirtebilirler. Asıl çocuk istismarı özellikle doğuda fazlası ile olan 12-13 yaşında zorla evlendirilmesi daha çocukken kendi çocuğunu kucağına alması erkek veya kız fark etmez iste burada dediğiniz geçerli bu amaç ile yapılırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Gayliğe özendirmekle ilgili bir düzenleme yok sanırım :)
    bende anlamiyorum her dizilerine yerli yersiz 1 gay sahnesi sokmasalar olmuyor sanki. sonucta coluk cocukda izliyor fazlaca netflixi en cok ozenme cocuklarda. bunun arkasindaki aklima yatan tek amac gay toplumunu artirib dunya nufuzunu sabit tutmak
    Haklısınız doğru illa çevremde duyuyordum lisedeyken. Ama ne bileyim yayınlanması biraz kötü duruyor.

• sigara özendirmeyi her türlü azaltmaya çalıştıkça içenlerin sayısı da artıyor mu ne
  • istediğiniz oldu sanırım, çünkü ISS ler netflix i yavaşlattılar.

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız, adam orada "2 çocuğun malum videosu bile daha duruyorken" gidin onları kaldırmakla uğraşın sigarayı sansürlemek ne haddinize. diye çıkış yapmış.
    O 2 malum çocuk o malum videoda "öpüşmüyor" hani , hatırlatayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.