Bildirim
Netflix oynatan uygun cihaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç düşünmeden Amazon Fire TV Sitck al , senin işini görecek Netflix destekli en makul çözüm bu.
https://www.amazon.com/Amazon-Fire-TV-Stick-With-Alexa-Voice-Remote-Streaming-Media-Player/dp/B00ZV9RDKK
Öncelikle ikinci el bak sitelerde , bulamazsan kendi konu başlığındaki arkadaşlardan yardım alıp yurtdışından getirt.
Amazon bu ürünü Türkiye'ye göndermiyor çünkü... -
Peki Netflix i cihazdan projeksiyona bağlayarak izlemek ve de optik kablo ile avr a 5.1 ses aktarıp 5.1 Dolby digital ses almak istiyorsam.. Böyle bir seçenek yok sanırım.. -
Ben AVR kullanmadığım ve sesi TV'den aldığım için Netflix'in ses çıkışları hakkında net bir bilgiye sahip değilim.Çünkü hiç üzerine düşmedim bunun.Netflix'in kendi konu başlığında danışabilirsin bu konuyu... -
Google chromecast ile netflix ve diğer medya işlerini rahatlıkla yapabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2.el bölümünde uygun fiyatlı çözümler bulabilirsin hocam -
Arkadaşlar bu ürünü aldım. Netflix yüklemeye kalkıyorum, unavailable diyor. Amazonun sitesinden yüklemeyi deneyeyim dedim. Coğrafi nedenlerden dolayı yükleyemezsiniz diyor.
Edit: adresi amerika yapınca sıkıntı kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chameleon35 -- 18 Mayıs 2018; 23:44:48 > -
Netflix için en iyi tek çözüm chromecast tv 2 yada 4k olan son modeli.diğer alıcağın çoğu cihazlarda prob yaşarsın veeim alamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X