Şimdi Ara

netflix şifrem sürekli kırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 1 hafta önce netflix e-posta adresim, numaram ve şifrem değiştirilmiş ve hesabım çalınmıştı, kart numaram sayesinde müşteri hizmetlerinden hesabı geri aldım fakat ondan sonra her gün şifremi ne kadar değiştirirsem değiştireyim hesabıma pakistan'dan birileri giriyor. 60 haneli şifre bile koysam maksimum 24 saat içinde hesabıma tekrar geri giriyor bu nasıl mümküm olabilir? hesabı kapayatım desem kart bilgilerini tamamen silemiyorum, lütfen bir yol gösterin.
    netflix şifrem sürekli kırılıyor

edit: e-posta adresimi değiştirince sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphan_hd -- 17 Mayıs 2020; 16:37:26 >

• suphan_hd S kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan tüm cihazları kaldır seçeneğini kullanırsan kurtulabilirsin.Çünkü tüm cihazları yetkilendirilmiş durumda.Yani şifre değişsen bile kullanılır çalan kişi.Cihazları kaldırdıktan sonra yeni şifre belirleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 2 Nisan 2020; 13:34:16 >
  • Hesabın email adresinizi değiştir.
  • Netflix in milyonlarca üyesi olmasına rağmen iki faktörlü kimlik doğrulama sistemini neden getirmiyor anlamış değilim.
  • kullandığınız cihaz android tablet veya cep telefonu ise uygulama izinlerine dikkat hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.