Şimdi Ara

NETFOR (Bedava İnternet Vereceğini Söylüyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar. yaklaşık 7 - 8 ay önce duydum bu projeyi ve gittim görüştüm. söylenenler ve iddiada bulunulanlar olmayacak birşey değil ancak bunu oldurmak basit birşey de değil.

1. Internet Bedeva Söylentisi: internet bedeva değil. bölgenizdeki bayii ödemek isterse siz cihazı kullandığınız için internetinizi öder ancak reklam gelirlerinizi kendisi alır ( bulunulan bölgeye göre ve reklam gelirine göre birçok yerde bu kadar kişinin internet parasını ödeyecek kadar reklam geliri elde edilmez )
    2. Reklamlardan para kazanılacak : olmayacak birşey değil. herkes görmek istediği reklamı izleyecek ve reklam veren kişinin ödemiş olduğu bedelin belli bir yüzdesi izleyenlere paylaştırılacak ( Reklamlar bölgesel olarak verilebiliyor ancak 10 - 50 bin nufuslu bir yerin reklam geliri aylık 10 - 15 lirayı geçmez o da çok çalışması lazım reklamlar bölgesel bazda olursa adamlar insört falan dağıtır yerel radyo falan kullanır. tv için çok para vermez zaten bölgesel olacak. rakam uygun tutulursa da reklam gelecektir ama uygun rakam işin içine girince tıklanan reklamlar kuruş kuruş kazandıracaktır. yerine göre ben bi 10 lira vereyimde bana reklam göndermeyin tıklamaktan bıktım diyebilirsiniz.) Ulusal reklamlarda ise büyük firmaların reklamlarında bölgenin büyük olması lazım nufusunun milyonu geçmesi ve cihazı kullanması lazım ki karşıdaki adamın hedef kitlesi artsın bölgesel reklam harici parlar da kazanılabilsin. ancak bunun için öncelikle milyonlarca cihazı 400- 500 liraya satmak gerekir uydu chazı dediğimiz 30 - 100 lira arası isteğine göre seç beğen al. onu satmak kolay değil. bedevaya verilirse ancak olabilir. bu da bunu satan bayii zaten cihazı parasını cebinden ödeyecek ve bedevaya verecek demektir. bu kadar ciddi bir rakam herkesin yapabileceği birşey değildir. reklam geliri için önemli olan bu cihazı alan kişiye kullandırabilmektir. kullandıramazsanız hayal olur.
    3. faturalarınızı ödeyebileceksiniz : bunun gibi bir sistem interaktif bütün sistemlerde yapılabilir belli komisyon ile çalışır ve en mantıklı söylenen de budur zaten. ama hiçkimse faturasını tv den ödemek için o kadar para vermez cihaza bu da bir gerçektir.
    4. Konferans görüşme ıvır zıvır yapılacak mesajlaşılabilecek: interaktif sistemlerde zaten bu da olası birşeydir cihazlar kişilere verileceği için herkese bir üye numarası veya ayrı bir telefon numarası gibi tanımlama yapılıp arama sağlanabilir bu da güzel ve olası birşeydir.

kısacası vaadedilenler bunlar. bunu yapan şirket ise bayiler için ben siz altyapıyı veririm gerisini size bırakırım. cihazımı satar parasını alırım. yaptığınız işlerden de ufak bir komisyon ödersiniz diyor. Bu söz güzel söylenmiş ve yerinde bir sözdür. adam altyapıyı verir gerisini kullanıcıya bırakır cihazını da satar. ancak bayinin yerine bedeva internet sözü verilemez. varssa öyle birşey bunu firma kendisi yüklenmeli arada bayii yaptıkları kişiyi dara düşürmemeli şahıs kendisi cihazı 500 liraya satıcam diye mi uğraşsın. elalemin internetini ödeyeceğim diye mi.
    hesap çoık basit. 40 bin nufuslu biryerde ortalama 10 bin hane vardır. ve bunların 8 bininde internet vardır. internetiniz bedeva derseniz hepsine satarsınız bu cihazı ve civardaki markettir mağazadır birçok yerden ufak çapta reklam alırsınız çünkü kullanan kişi var.

8 bin cihaz : 8000*500=4.000.000 TL para eder. (internet bedeva olunca kullanıcı zaten cihazın parasını ödeyerek alacaktır bu cihazı.)

8 bin kişinin internet parası : 8000*30=240 bin para eder (bayiinin her ay cebinden çıkacağı rakamdır bu)
    şimdi size soruyorum 40 bin nufuslu bir yerde civardaki esnaflardan reklam parası aldınız aylık kazancınız 240 bin lirayı bulurmu ki bu adam sizin internet paranızı ödeyebilsin. diyeceksiniz ki diğer yerlerden de reklam gelecek koladır etidir pepsidir falan filan gibi. bu adamlar 10 bin kişiye reklam verirmi sizce vermezmi? hadi diyelimki akdeniz ege iç anadolu gibi bölge olarak baktınız olaya o zaman gelir tabi ama hesap ortada 8 bin cihazın masrafı bu kadarken ve hepsi bayii ye yüklenmişken bu ana bölgelerdeki kişiler o cihazları ve o internet paralarıı nasıl karşılayacak?

yani sonuç olarak Çok güzel ve hepsi olumlu bir fikir ama yüklenici kişiye maliyeti bindirmekten dolayı olmayasıya bir projedir. benim görüşüm bu varsa yanlışım düzeltebilirsiniz. bu iş olmaz yani.

ayrıca bayilik için de bayiliği alınacak yerdeki nufus * 2 tl ücret istemektedir.

bu işe girmek isteyen var ise iyice okusun öyle girsin derim. yukarıdaki hesabı ve yapabileceği işi potansiyelini iyi ölçsün. şirketten gelecek olan reklama bel bağlamasın (gelmez). kendi bölgesinde ben kendi yağımda kavrulurum derse eğer ve şirket 3 gün sonra kaçıp gitmezse iyi kötü birşeyler olur.

bu iş için ocakta hizmete girecek denilmişti ama az çok araştırdım 2 - 3 yıldır böyle ara ara 4 - 5 ay sonra hizmetteyiz diye yayınlar sunumlar falan yapılmış. birçok kişiye bölge bayiilikleri verilmiş dükkan açtırılmış. adam 2 senedir boş dükkan bekliyor. parasını aldınız bari kira ödetmeyin yazıktır günahtır.

• Biri şu FAKE üyelikleri banlasın artık.
  • Arkadaşlar buradaki bütün olumlu yorumların sahipleri bu tezgahın içindeki kişiler ve fake hesaplar .Babamı 2 trilyon dolandırdılar ha şimdi başlıyor ha oldu oldu olacak derken iptal oldu dendi bizide kandırdılar dedi 2 trilyon çarptılar. Sözde istanbul bayiliği verilecekti. Babama yapma etme dedik ama demekki çok iyi dolandırabiliyorlar insanı tabi babamında saflığı... Giden boşa paralar ... Birde ofis açtılar bu iş oluyor diye.... Şuan babam iflas etti evimizin önünde boşta mercedesler dururken metrobüslere düştü. Heryerden borç almıştı bu işe yatırdı şimdi hepsi kapıya dadandı. Banka telefonları susmuyor. Ben babam gibi çok kişinin dolandırıldığını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emregymr -- 20 Aralık 2017; 1:7:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emregymr

Arkadaşlar buradaki bütün olumlu yorumların sahipleri bu tezgahın içindeki kişiler ve fake hesaplar .Babamı 2 trilyon dolandırdılar ha şimdi başlıyor ha oldu oldu olacak derken iptal oldu dendi bizide kandırdılar dedi 2 trilyon çarptılar. Sözde istanbul bayiliği verilecekti. Babama yapma etme dedik ama demekki çok iyi dolandırabiliyorlar insanı tabi babamında saflığı... Giden boşa paralar ... Birde ofis açtılar bu iş oluyor diye.... Şuan babam iflas etti evimizin önünde boşta mercedesler dururken metrobüslere düştü. Heryerden borç almıştı bu işe yatırdı şimdi hepsi kapıya dadandı. Banka telefonları susmuyor. Ben babam gibi çok kişinin dolandırıldığını biliyorum.

Samsun giresun ordu bayiliklerini alan kişiyi tanıyorum..Adama çok yazık oldu..1 milyon harcadı bu işe elde var sıfır ve kapattı iş yerlerini yazık oldu gerçekten üzüldüm..bu işin olabiletsi imkansız..o kadar kişinin internet faturasını ödeyip reklam izleteceğime kurarım isp firması vae yaparak interner satarım daha fazla kazanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava internet mi... Nerdeee o günler

• arkadaşlar...topiği kapatın bence konu kilitlensin...
  • Alan adlarını bile yabancı bir site almış. Para yatıranlara yazık oldu çiftlik bank patlayacak derken bu patladı..

(Bknz. Titan Saadet Zinciri)

• Fake üyelik açıp forumda reklam kasandan ne bekliyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.