< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Nisan 2023; 21:57:3 > |
Netgalaksi internet kesintisi (4. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
0850 303 9146 bu numara WhatsApp numarası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Al knk çok sövme 😂 0850 303 9146
Teşekkürler şimdi hangisine tasiyayim araştırayım
Netman hocam dün başvurdum bugün bağlandı şuan netmandan bağlıyım :)
Taşıdınız mi, kurulum aktivasyon vs. Ucret varmi sitesinde 100 mb 99 tl ama 20 tl daha faturaya ekleniyormus öyle yaziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 15 Nisan 2023; 23:27:31 >
Geçiş ücretsiz. Nfc telefon varsa whatsappdan yüklersin. Yoksa formları ve kimlik fotokopisini Yurtiçi kargoyla gönderirsin. Kargo ücreti aboneye ait. Bende kargoyla gönderdim(65 tl). Fiberde bütün iss ler kira alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Nisan 2023; 23:46:8 > -
Netgalaksidenmi geçtin onayı nasıl aldilar
Ben de netgalaksi mağduruyum. Netman'ın ege bölgesinde çözüm ortakları var ıslak imza ile bu iş yerlerine gidip sözleşmelerinizi verebilirsiniz direkt açıyorlar
Ben Kuşadası'nda yaşadığım için çözüm ortağına gittim geçiş işlemini hemen hallettiler
-
Merhaba hocam bende netgalaksi mağduruyum sizin gibi beklemek istemiyorum geçiş işlemi için zaten 3 ay gerekiyormuş.Acaba bu varolan hattınızın yanına yeni hat nasıl aldınız banada yardımcı olabilir misiniz ? bi firmayı arıyorum varolan aboneliğiniz varken yeni hat alamazsınız her fiber port 1 daire için diyor başka firmayı arıyorum sorun olmaz 2 hat alabilirsiniz diyor.Netgalaksiye geçmeyi düşünüyorum.Nasıl yapabiliriz 2 adet fiber hattını bu olayı açıklar mısınız ? Birde netgalaksi modemi ne yapıcaz iptal için nereye vericez ? Teşekkürler ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modapk25 -- 16 Nisan 2023; 3:33:10 > -
Teşekkürler bende Netmana başvuruyu yaptim wp uzerinden sonra nfc ile, şimdi beklemedeyim taşındığını zaman sms ile bilgilendireceklermis.
-
fakat ben geçiş yapmıycağım halihazırda kullandığım netgalaksi fiber aboneliğinin yanına yeni bi fiber abonelik almak istiyorum.Çünkü iptal olmasını beklersem çok zaman geçicek.İptal işleminde duyduğum kadarıyla modem geri yollanıyormuş ama işte netgalaksiyle iletişme geçemediğim için nasıl yollıycağımı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modapk25 -- 16 Nisan 2023; 4:45:43 > -
Fixnet'e geçin E-devlet uygulaması sözleşmeni dijital olarak onaylıyorsun. Kargo falan uğraşmazsınız. En azından giriş yaptırın uğraşırlar onay alırsanız kurtulmuş olursunuz.
-
Geçiş yaparsan modem sende kalır, iade etmene gerek yok tabi geçebilirsen :D. Yeni hat için fixneti ara edevletten sözleşmeni onaylıyorsun kargo yok. Çok güzel bir uygulama
-
Yeni başvuru yaptım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X