Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.142
Cevap
229
Favori
442.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Netgsm de Turkcellin altyapısı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Ama durumları çok başka. Netgsm santral sistemi bile kendine ait. Ondan volte sorunu sms sorunları vs vardı. Numara dizilimi de kendine ait.
    Diğerlerinde girin bakın tarife adında bimcell Teknosacell faturasız falan yazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETGSM'in bir GSM Operatörü olarak yatırımı nedir?
    Kendi altyapısı ifadesi tamamen içi boş bir tanıtım. 2. El telefoncular var bilirsiniz,telefon tablet tamir ederler,teknik servis yazar tabelalarında camlarında.
    Ha işte onlar da bu GSM Operatörlüğü işine girebilir,kendilerine ait altyapıları var. Telefon tamiri yapmak öyle kolay bir iş değil,altyapı gerektirir.
    Beyler,anlayın bir yapının torpiliyle büyük pastadan bedavaya pay verilmeye çalışılan bir durumdan bahsediyoruz.
    Kadıköyde telefoncuların ve yazılım firmalarının olduğu boğa heykeli civarındaki en az 20 tekno dükkan GSM Opetatörü olabilir,ironi değil ciddi söylüyorum. Bilirsiniz Söğütlüçeşme metrobüs durağından Kadıköy rıhtım sahil tarafına yürürseniz bu dükkanları görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ocak 2025; 23:57:10 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Netgsm'in yıllardır geliştirdiği ve şirketlere telefon hizmeti sunmak için kullandığı bir ana merkezi var, Netgsm aboneleri bu ana merkeze bağlı, yani 20 tane telefoncu toplanıp bir Netgsm açamaz.

Baz istasyonu hizmetini Turkcellden alıyor sadece

• Merhaba bir ara hat taşımalar da hemen aktif olmuyordu turkcell kaynaklı onsorun çözüldü mü 1 hattım var hemen kullanıma açıldı ikincisini geçirmeyi düşünüyorum

• Net GSM evde internet kullanan var mı oyun oynarken sorun yaşatıyor mu 299 TL'lik 100 megabit paket görünüyor ama upload ne kadar verdiği yazmıyor bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurBey1126

Merhaba bir ara hat taşımalar da hemen aktif olmuyordu turkcell kaynaklı onsorun çözüldü mü 1 hattım var hemen kullanıma açıldı ikincisini geçirmeyi düşünüyorum

Hayır, artık NETGSM hat alamazsınız, kartınız varsa dahi taşıyamazsınız veya yeni bir numara alamazsınız. Netgsm tamamen kapalı kutu haline geldi, kimse içeri giremiyor :D

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    İçeride olanlar ses verse bari kaç kişiyiz

• bir şeyi merak ettim, hala netgsm'de olanların volte, sms vb sorunları düzeltildi mi?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    volte yok ses kalitesi hala kötü.

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

20 mbit hocam geçmeyi düşünüyorsanız referans numarası paylaşabilirim. 40 tl indirim sağlıyor iki tarafa da. Ön ödemeli yani geçer geçmez fatura kesiliyor sonra kullanmaya başlıyorsunuz.

• _erdal_ kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat bayağı uygun ama açıkçası mobil alanda memnun olmadım Bu firma ile alakalı sorun yaşadığım için de maalesef direkt ön yargılıyım bu konuda. normal internet kullanıyor olsam Belki sorun teşkil etmeyecek ama Online PVP tabanlı oyunlar oynadığım için internet sağlayıcısının vereceği internet kalitesi benim için en önemli konu bu konuda da işin açıkçası net GSM Pek güven vermiyor

• Keşke şu çıkanların yerine biz girebilsek. İkinci hattımı da geçireceğim hala bekliyorum ülkede kanunları uygulayan birileri çıkarda sorun çözülür diye.

• internet servis sağlayıcı değişikliği yapmıştım ama arama gözükmüyor çalmıyor gelen teyit araması 10 kere aramışlar o yüzden iptal ettiler tekrar başvuru yaptım

• Bu ay faturalar gelmedi sizde durumlar nedir?

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.