Artisianı öğrenmen yeterli, diğeri expert ona gerek yok.
Bu arada 4750gold vermene gerek yok, train edeceğin factionla repini exalted e ilerlet, ardından 25 level bir guilde gir 3500 golda alabilirsin.
Ama şöyle bi sıkıntı var ya da ben artık sıyırmaya başladım :D Netherwing'de questlere devam edebilmek için ilk önce artisan riding'i almam gerekiyor, bildiğim kadarıyla başka şekildede netherwing faction için repu kasamıyoruz ?
quote:
Orijinalden alıntı: SiLo!
quote:
Orijinalden alıntı: Ywizzle
Bu arada 4750gold vermene gerek yok, train edeceğin factionla repini exalted e ilerlet, ardından 25 level bir guilde gir 3500 golda alabilirsin.
Ama şöyle bi sıkıntı var ya da ben artık sıyırmaya başladım :D Netherwing'de questlere devam edebilmek için ilk önce artisan riding'i almam gerekiyor, bildiğim kadarıyla başka şekildede netherwing faction için repu kasamıyoruz ?
Ever aynen öyle.Git kendini geliştir ondan sonra gel diyor yani netherwing amcalar.
Neyse bakalım.. Şimdilik para kasmaya devam ediyorum. Orgrimmar'a exalted'ım guildim de 25 elvel fakat yinede 4000 g istiyor vendor. 3000'i tamam kaldı geriye 1000 g. :( ağlamak istiyorum :P bide daha heroic için set kasıcaz. ölme eşşeğim ölme. catalysm yok birde bende onun sıkıntıları da ayrı bi dert.
quote:
guildim 25 level ve sw ile exalted'ım fakat 4000 gold istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ledulth
quote:
guildim 25 level ve sw ile exalted'ım fakat 4000 gold istiyor.