Şimdi Ara

neti paşlaştığınız kişi hacker'sa ne yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence dıreket ıpdal et :))) gercı o onelmelerını almıstır proxy gızleme programı ıp degıstırme programı falan :)
  • ßen O Çocugun Kablosunun Çekerim
  • Bende kablosunu çekerdim.
  • hackerım dedigine göre lamerin tekidir..site felan hackledigi de yoktur en fazla 3 yıl önce açılmış kimsenin kullanmadıgı bir iki açıktan ufak siteler hacklemiştir hackerim diye geçiniyordur..
  • çek fişini
    sonrada routerın sana ait olan portu bozuldu de
  • çek fişi bitir işi
  • Ben fuzuli paylaştığım 3 kişiyi çıkartmadım ya.
    Bütün yasal sorumluluklar sana ait.
    Çünkü aynı ıp adresini kullanıyosunuz ve oda senin üzerine...
    Artı birde suç olduğunu unutma...
  • ALIRIM KABLOSUNU ELİNDEN..
  • Evet bence de onun hackerliği anca hacker olduğunu vurgulaması kadardır.Yani bi bakıma lamer de denilebilir.Herşeye rağmen ben de olsam fişini çekerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 27 Ocak 2007; 20:52:27 >
  • Hocam O Hacker DeğildiR Beyaa

Lamer'in Tekidir Çünkü Gerçek Hacker Gizli Olandır

ßende Biraz Bu İşlerle Uğraştığım İçin Biraz Bişeyler Kaptım
  • uyar başına bela getirmesin sonra
  • arkadaşlar kablosunu çektim çocuğun sanırım iyi yaptım sanırım deil kesinen azından kafamı kurcalamaz o bile yeter.paylaştığım diğer kişiler doktor avukat tıp öğrencisi ve öss'ye hazırlanan anadolu lisesi öğrencisi.sanırım bunlardan da pek bişi çıkmaz(bu arada bende tıp fak öğrencisiyim)
  • kablosunu çekmeden konuşsaydın bari hız düşüklüğünden dolayı bir kişinin kablosunu çekmeye karar verdik kura çektik o da sen çıktın felan deseydin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

kablosunu çekmeden konuşsaydın bari hız düşüklüğünden dolayı bir kişinin kablosunu çekmeye karar verdik kura çektik o da sen çıktın felan deseydin.

Yaratıcılıga bak
  • bağlantı paylaşımı çok riskli..hat senin üzerine olduğundan tüm sorumluluk da sana ait 2 kere düşün bence bu kadar kalabalık bir kadroyla bağlantı paylaşaımı olayını
  • Şifresiz Wireless'lere bağlananların yaptıkları işler, Internet'ini paylaştıranların bağlananlarının yaptıkları, hep Internetin sahibini etkiler. Modem kimin evindeyse cezayı o öder, bunun kanundaki adı SUÇ ORTAKLIĞIdır ve suçu işleyenle aynı cezayı alırsınız. Fişini çekiniz bekletmeden. Aman dikkat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 28 Ocak 2007; 19:52:12 >
  • Hacker oldugundan eminmisin? Zamaninda benim hakkimda da boyle bi soylenti cikarmislar. Sonra bi arkadasin msni hacklendiginde de gerizekali bana suc atmisti. Halbuki isim olmaz oyle islerle.

Emin degilsen once bi adamla konus bence.
  • ne yaptin? şimdiye kadar bişeyler yapmiş olman lazım.
  • aynı hat üzerinde olan kişiler ne gibi suçlar işleyebilirler.benimde kafam karıştı bak şimdi..

ben neti kimseyle paylasmıyorum ama baskası pcmi kontrol ederse eğerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 3 Mayıs 2007; 15:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.