Şimdi Ara

NetKing INTRO istek hattı buyrun :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu nedenle banlanan _NetKing_ in banı acılsada artık bu foruma gelecegini sanmıyorum
    kendisi dun tatile cıktı zaten gelene kadar ban acılır ama foruma devam edermi etmez mi orası kendi kararı

yinede sunu soyleyim olurya banı acılınca bu foruma devam ederse isteklerinizi yerine getirecektir

siz intro istemeye devam edin
  • netking bence forumdaki en yararlı kişilerden biriydi evet sivri dilliydi lafını kimseden sakınmazdı haksızlığa hiç tahammülü yok yazılarını okuyan birisi olarak aklıma ilk gelen yanları bunlar ama o kadar başını ağrıtmama rağmen bir kere olsun yardımdan kaçınmadı ne sorduysam elinden geleni yaptı fraps istedim verdi olmadı dedim defalarca denedi converter lazım dedim buldu çıkardı verdi intro dedim verdi daha ne yapsın adam...
    Bende bir defasında koxperlara hakaret ettiğim için 7 gün uzaklaştırıldım ve netking in uzaklaştırılmasını kınıyorum sayın mod lar gereksiz bir işe yaramayan kişileri banlamaktansa her kelimesi bir bilgi taşıyan ve her zaman doğruları savunan yararlı üyeleri forumdan uzaklaştırarak bence forumun seviyesini düşürüyorlar.
    Evet kuralları çiğnemiş hakaret etmiş olabilir ancak bu açıdan değilde forumda bulunmasının yararı açısından bakmak lazım olaya...
    Siz 7 gün banlayınca netking susacakmı sizce???
    Caydırıcı mı olduğunu düşünüyorsunuz????
    Gene açılsın banı gene aynı şeyleri söyleyecektir.
    Sanki kendisi kurallardan bihaber mi???
    Son sorum netking in forumda olması mı olmaması mı daha yararlı???
    Herhangi bir mod dan buların cevabını istiyorum ben oturma organına argo bir kelime kattığım için ki bunu kısaltarak yazığım için 1 hafta banlanmıştım...
    Kime ne zararı vardı acaba???
    Forumda alenen afedersiniz ana avrat düz gidenler 1-2 saat boyunca banlanmazken ben 10 dk içinde banlanmıştım.
    Mantıklı açıklamalar istiyorum.

• _NetKing_ i severim oyundada takılırız Msn dede.
    yanlız geçenlerde alt klana almıştı benim ezüğü, alt klandaki bazı koxpcular yüzünden çıkmak zorunda kaldım. ulaşamadım burdan yazayım bari ; dostum koxp vardı çıktım soryy, Master_Law a şikayet edeceklerdi beni küfür ediyom diye; ben ettim onları koxp var diye :) sonra da özür diliyerek çıktım . umarım şahsına karşı laf gelmemiştir benden dolayı. oyunda görüşürüz. Bu arada bi arkadaş gördü beni o klanına aldı sahipsiziz değilim yaptıkların için burdan Ty . Oyunda görüşelim takılrıız. 70 lvl le gelcem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oODeAtHeROo -- 20 Ekim 2006; 17:40:16 >
  • YENİ GÖRDÜM KARDEŞ NEDEN BANLADILAR SENİ ÇOK YARARLI BİRİYDİN
    quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

quote:

Orjinalden alıntı: TheFearles

daha olmadımı

netking banlanmış
    ben olsam daha bu foruma gelmezdim ceza bitince
    netking yani gercek adı ile murat
    20 yıllık arkadaşım yakın aile dostum ve iş ortagım

bu foruma cok emek verenlerden biridir bu cezayı hak etmiyor

bu forumdaki modların uyuması konulara gerektiginden hızlı mudahale etmemesi yada edememesi
    yuzunden banlandı
    haksızlıgı sevmez lafını babasından bile esirgemez kosp bu forumda yasak ise
    bir kosp konusu acılıp ardına 150 tane mesaj yazılıyor ise ve modlar buna gerektiginde mudahale edemiyorsa
    banlanan netking yani murat da cıkıp bu kospculara hakaret etmişşse
    suc yonetimindir cunki olaylara zamanında mudahale edememiştir

• beni degil netking i banladılar
    net ile konştum dh ile işim bitmiştir dedi yonetim yonetim degil dedi bizde forum yontettik ama adam gibi mod koyduk
    adamın yaşına gore yada mesajına gore mod yapmadık
    oturduk konuştuık kardeşim sen şu bolumde kac saat online sın dedik ve hangi saatler dedik ona gore foruma mod aldık
    yaşına yada mesaj sayısına bakmadık şeklinde bana sitem etti

gercekten bu forumda bakıyorsun yaşı 12-15 diye alay konusu oluyor

yada mesaj sayısı 20-30 diye alay konusu oluyor

insanların birbirlerine saygıları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 20 Ekim 2006; 23:13:38 >
  • cok insan tanıdım yaşı 15 ama 45 yaşındaki adam gibi olgun

cok insan tanıdım yaşı 45 ama 15 yaşındaki cocugun zekası kadar zekası yok
    cocuk gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsmPc

cok insan tanıdım yaşı 15 ama 45 yaşındaki adam gibi olgun

cok insan tanıdım yaşı 45 ama 15 yaşındaki cocugun zekası kadar zekası yok
    cocuk gibi

amaç ne ?
  • Hey gidi eskiler murat abim..
  • mesela bu :D helllord
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.