Şimdi Ara

NetLimitsiz [Yeni adil kullanım bedeli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen de online işşlem merkezinden neden karıştırıyorsun ki.

telefondan ara ben taahhütü bozmak istemiyorum de yanlışlıkla oldu falan de durumu ilet belki düzeltirler
  • Arkadaşlar bölgesinde uyduneti olanlar düşünmeden uydunete geçsin. Hem fiyatları hem hızı çok iyi. 1,5 senedir kullanıyorum sadece geçen ay 2 hafta boyunca nettten düştüm o da 5 dakka sonra düzeliyordu. Şimdi öyle bir problem de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Arkadaşlar bölgesinde uyduneti olanlar düşünmeden uydunete geçsin. Hem fiyatları hem hızı çok iyi. 1,5 senedir kullanıyorum sadece geçen ay 2 hafta boyunca nettten düştüm o da 5 dakka sonra düzeliyordu. Şimdi öyle bir problem de yok.

ah olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: XP_Delisi

arkadaşlar ben 1.5 senedir netlimitsiz kullanıyordum. Sonra yanlışlıkla net6 paketine geçmişim. Kendim yaptım ama daha önceleri netlimitsizden net6'ya geçerken hata veriyordu kampanyaya dahil olmuşsunuz diye . O yüzden tekrar bir deneyim dedim net6'ya geçmicek hata vericek nasıl olsa diye bir baktım ne göreyim netlimitsizden net6'ya geçiş işlemim gerçekleşti. Sonra ordaki bayan demez mi kampanya taahhüdünüzü bozmuşsunun 49tl-15=34x5=170 tl cezası+aralık ayının 20sinde tarife paketi değişikliği yaptığınız için ayın 31'ine kadar olan kalan 11 gün içinde kullanabileceğiniz 3 gbtır. Siz 6 gb downloade yapmışsınız 3 gb fazla kota aşımı ücreti ödemeniz gerekiyor oda 25 tl kadar yapar diyor. Ayrıyeten birde ocak ayı faturası net6 işyerim paketi ücreti 41 tl

170tl
    25tl
    41tl
    toplam 236 tl ödemek zorundasınız dediler. Ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle deyince benim bu meblağı ödeyecek durumum yok zaten yanlışlıkla daha önceleri her yaptığımda hata verdiği için yaptım diye kayıt bıraktım 5-6 gün oldu daha cevaı bekliyorum size geri dönüş yapılaccaktır dediler. Ey Allah'ım inşallah yüksek bir fatura ocak ayı faturama yansımaz yok sa ne yapacam bilmiyorum.

Gulmekten karnima agri girdi

hocam kusura bakmada neden boyle bisi yaptin?

• Şimdiye kadar her ay kotayı aşmama rağmen 2 kez hızım düştü , aradım ve direk düzelttiler . Eğer yeni yılla beraber bu konudaki tutumları değişirse yani hızım aradığımda eski haline dönmezse o gün kapattırırım hattı . 6 gb nedir ya %100 geçilecek zaten amaç ne çözemedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Şimdiye kadar her ay kotayı aşmama rağmen 2 kez hızım düştü , aradım ve direk düzelttiler . Eğer yeni yılla beraber bu konudaki tutumları değişirse yani hızım aradığımda eski haline dönmezse o gün kapattırırım hattı . 6 gb nedir ya %100 geçilecek zaten amaç ne çözemedim .

kotayı aşıyosun, hızın yavaşlıyo, ttneti arıyosun geri yükseltiyolar öyle mi? hadi ordan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.