Şimdi Ara

Netlimitsize geçtim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Netlimitsiz paketine geçtim.Bir arkadaşım paketin gelecek ay aktifleşeceğini söyledi.Ama buna dair bir şey görmedim internette. Acaba şimdiden kullanabilir miyim limitsiz interneti?

• online işlemlerden tarifenize bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurheyo

Bugün Netlimitsiz paketine geçtim.Bir arkadaşım paketin gelecek ay aktifleşeceğini söyledi.Ama buna dair bir şey görmedim internette. Acaba şimdiden kullanabilir miyim limitsiz interneti?

pakete geçmişsiniz.benim bildiğim hemen aktif olması gerekir.eğer bir ücret farkı varsa bir sonraki faturaya yansıtılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

online işlemlerden tarifenize bakın.

Netlimitsiz yazıyor ama ben şu an interneti limitsiz olarak kullanabilecek miyim?Arkadaşım diğer ay kullanmaya başlayacaksın demişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

online işlemlerden tarifenize bakın.

Netlimitsiz yazıyor ama ben şu an interneti limitsiz olarak kullanabilecek miyim?Arkadaşım diğer ay kullanmaya başlayacaksın demişti.

Orada ne yazıyorsa o!!! Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
  • Tamam da ben bu tarifeye ayın 11nde geçtim,faturam bu ay 55 lira mı gelecek?Yoksa net6nın faturasını mı ödeyeceğim ?
  • quote:

Tamam da ben bu tarifeye ayın 11nde geçtim,faturam bu ay 55 lira mı gelecek?Yoksa net6nın faturasını mı ödeyeceğim ?

Aynı soruyu bende kendime soruyorum.Bugun netlimitsize geçtim ama hemen kullansam mı indirme falan yapsam mı bilemedim bu konuda bize yardımcı olursanız çok iyi olur arkadaşlar şu mübarek ramazan günü :):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.