Bende az önce comnetten geçmek için geçiş formu ve kimlik resimini attım whatsapptan.Comnetin fiyatı biraz tuhaflaştı.Birde sıkıntı yaşayınca deniyim dedim.Belgeleri Ayrıca kargoya vermeme gerek varmı.? |
Netman 100 Mbps 499,90 TL (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ıglesıasBende az önce comnetten geçmek için geçiş formu ve kimlik resimini attım whatsapptan.Comnetin fiyatı biraz tuhaflaştı.Birde sıkıntı yaşayınca deniyim dedim.Belgeleri Ayrıca kargoya vermeme gerek varmı.?
Mantıklı bir seçim yapmışsınız
-
Aslında birkaç gün öncesine kadar memnundum.Yazılanların aksine mh çok ilgili ve yardımcılardı.Hatta 35 lik hatta 40 civarı tanımlanmıştı.lakin 35 lik paketten 100 e geçince 35 i rahat kaldıran hattım birden 20 den yukarısını alamaz oldu.telekom ekipleri modem veya iç tesisat sorunlu deyince netmanı deniyim dedim.Bu arada az önce comnet hesabıma bakınca services undefined yazıyordu.Galiba geçişimi onaylamışlar.
-
geçişim tamamlandı.1 gün sürmedi. Nfc li telefon ve yeni kimlik kartı ile kargo vs uğraşmadım.herşeyi whatsapptan hallettik.İç tesisatım sorunluymuş.ankastre den modeme cat 6 kablo çektirdim.Şu anda hattımın kaldırdığı en yüksek hız olan 74 tanımlı modeme.kablolu testte 68 hız alıyorum.Şu anlık çok memnunum.whatsapptan saat farketmeksizin yardımcı oluyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi
Bu mesaj silindi.Sağolun.inşallah uzun süre süre sorunsuz kullanırız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi
Bu mesaj silindi.100 mbps fttx kullanıyorum bende yükselmiş 15 geliyor şuan upload. arkadaşım gıbır'dan vdsl kullanıyor onun 8 geliyor hala. galiba sadece fttxlerde yükseldi
-
Adsl desteği var mı bu firmanın? Bir de farklı operatörden geçişte kurulum veya aktivasyon diye herhangi bir ücrert alıyorlar mı?
-
Oyunlarda ping sorunu var mı acaba @netgalaksi den geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar yorum yapabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen iptv ve diğer stream servislerinde sorun var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bypesimisttt
Oyunlarda ping sorunu var mı acaba @netgalaksi den geçmeyi düşünüyorum. Kullananlar yorum yapabilir mi?hangi oyun hocam ip verin tracert atayım
-
146.66.155.1 buraya tracert atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cs go hocam normal MM. Teşekkürler ilginiz için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fftx altyapıda problem yaşadın mı hoam kesinti iptv ve dns işlerinde nasıldır netman ?
-
Böyle küçük sürprizler yapmaları çok hoş. Müşteriyi hoş tutmayı biliyorlar gerçekten
Netgalaksi'den geçiş sürecinde bana çok yardımcı oldular.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X