Şimdi Ara

Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
6
Favori
32.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar ıp tv de sorun oluyor mu netman da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt

ip tv dediğiniz internette satılanlardanmı ?

• dns kullanılamıyormuş netman'da çok büyük bir eksiklik Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL 

• helsloot kullanıcısına yanıt

Neden ki? DNS kullanımına izin vermeseler veya verseler ellerine ne geçecek? Sonuç itibariyle devletin çıkardığı mevzuatlara uyuyorlar. Bence mevzuata uymayan firmalar işlerini eksik yapıyor. Kaldı ki VPN'de sorun yok çalışıyor. Dns kullanılan veya kullanılamayan firmaları ifşa etmeyin, btk'dan biri görürse müdahale eder Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL 

• lastrada kullanıcısına yanıt

bence çok şey fark ediyor. kablonet kullanıyorum evde sadece kablonet altyapısı var ve sözleşmem var yarın vdsl yada fiber gelse anında dns kullanılabilen bir issyi ikinci hat olarak alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam sozlesmeyi program uzerinden cepte sözleşme den mi yaptiniz? Bu program güvenilir midir benimde tek sözleşme onayi kaldi netgalaxy den geçiş için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmada ücretsiz fiber abonelik kurulumu varmı vdslden fibere geçeceğim

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Evet netmana uyelik icin cepte sözleşmeden yaptik , guven konusunda birsey diyemem icine sinmiyorsa arastirip öyle onay verebilirsin, yada kargoyla evraklarini gonderirsin bu seferde netmana guven konusu ön plana cikiyor , sirketi tanimiyorum malesef bu konuda yardımcı olamam,ama soyle diyelim hat icin kimliğinin fotokopisini çektirip bayiye yada bim gibi yerlere verip ne kadar guveniyorsan burasıda o kadar guvenlidir diye dusunuyorum, bir banka yada devlet kurumu güvenirliğini bekleme

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Sitesinde şartları yaziyor, whapsap üzerinden de cevap veriyorlar oradan daha detaylı bilgi alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 27 Nisan 2023; 17:31:14 >
  • Kullanan varsa deneyiminiz nasıl?

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Netmanda 2 haftalık süreçte 100 mb fiber tarifesini kullanmaktayim, şuana kadar bi ariza kesinti vs.sıkıntı ile karsilasmadim umarım böyle devam eder. Şuan ulkede yoğun kullanım saatleri aşağıda anlık ülke içi ve yurt dışı degerleri atayım fiber olarak fikir vermesi açısından, vdsl kullanan arkadaşlarımda var,1 tanesi hariç diğerleri memnun, bulunduğunuz lokasyona göre durumlar değişiyor bilginiz olsun

Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL
    Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL

Teşekkür ederim hocam emek vermişsiniz.

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iş yerinden bir hafta izinliyim aylak kaldım forumda bilgi icin talep edenlere görünce yazıyorum

• Merhaba bende bugün itibari ile fiber 100 mb tarifesine geçiş sağladım arkadaşlar değerler güzel
    Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 4 Mayıs 2023; 22:56:4 >
  • Bir arkadaşın dediği gibi DNS kullanıp sansür aşamıyor muyuz arkadaşlar bilgi verir misiniz?

Sansür var mı hocam netman da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam sansür olarak hangi siteler ismini yazın bakalım, vpn ile yasakli sitelere giriliyor ekşi sözlük vs.

• Türk Telekom altyapısını kullanan tüm ISS'lerde sansür var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.