Merhabalar, PM üzerinden hizmet numaranızı iletebilir misiniz? Sizlere memnuniyet ile yardımcı olacağım 😇 |
Netservices internet sağlayıcısı hakkıdna (4. sayfa)
-
-
Elimde hizmet numarası yok. NetServices Online İşlemler paneline girsem herhalde orada yazıyordur ama siteye erişemiyorum. :(
-
https://alaznet.com.tr/index.php
Önemli Duyuru!
- Thursday, 3rd October, 2024
- 19:09pm
Değerli Müşterimiz,
Son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından sizlere bir açıklama yapmayı gerekli görüyoruz. Son zamanlarda karşılaşılan sorunların, kafalarda soru işaretleri yarattığının farkındayız. Ne yazık ki, bu süreçte istem dışı yaşanan hizmet aksaklıkları artmış bulunuyor. Bu aksaklıkların hiç kimse için kabul edilebilir olmadığının bilincindeyiz ve emin olun ki bizler de bu durumdan dolayı derin bir üzüntü içindeyiz.
Şu anda sizlere ilettiğimiz özrün, bazı müşterilerimiz nezdinde yeterli olmayabileceğinin farkındayız. Ancak, yaşanan bu olumsuzluklardan ötürü tüm samimiyetimizle özür diliyoruz. Paket kaybı ve ping sorunlarına ilişkin gerekli bildirimler, ilgili sağlayıcı olan TIKLANET'e iletilmiştir. Fatura ile ilgili yaşadığınız tüm sorunları ise Online İşlem Merkezimiz üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Aynı şekilde, her türlü öneri ve şikayetinizi de yine Online İşlem Merkezimiz aracılığıyla bize ulaştırabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Sizlerin geri bildirimleri bizim için son derece kıymetlidir.
Yakın bir zamanda lisans alarak bu aksaklıkların tamamını çözeceğimizden ve sizlere daha iyi bir hizmet sunacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yaşanan tüm aksaklıklar için telafi çalışmaları en kısa sürede başlatılacaktır.
Bu süreçte yanımızda olan tüm abonelerimize yürekten teşekkür eder, tekrar içtenlikle özür dileriz.
Saygılarımızla,
-
Bende netservices sitesine giriş yapamıyorum çözebildiniz mi acaba siz ve söylediğiniz gibi internetim yavaşlamış gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcin35 -- 11 Ekim 2024; 21:40:4 > -
Firmanın yeni ismi ve sitesi bu olmuş. İletişim hattı aynı. Online işlemlerine girebilmek için de mail adresi ve şifre olarakta 0 olmadan telefon numaranızı girmeniz gerekiyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X