Şimdi Ara

Netsis PDKS entegrasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir PDKS programı yazdım. Ancak bunu netsis e entegrasyon etmek için tüm personellerin olduğu bir txt dosyası oluşturmam gerekiyor. Ancak ne kadar araştırsam da netsis e entegrasyon için oluşturmam gereken txt dosyasında personelin hangi bilgileri nasıl yazmalı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba ben de daha önce bunun üzerinde çalışmıştım dediğiniz gibi entegrasyonu sağlayaamdım eğer bulursanız bilgi verir misiniz ben çok araştırdım ama sanırım bir netsis ve pdsk uzmanı hile görüşmek gerek nette tam bilgi yok.
  • Bir çok PDKS programını inceledim Netsis-Logo-Eta ya çıkart diye bir bölümü var onları incelediğim de bahsettiğim txt dosyası ile karşılaştım acaba yapanlar nasıl yaptı?
  • http://www.parmatek.com/

PARMATEK GÜVENLİK ve GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ Piyasadaki deneyimlerini ve tecrübelerini aralıksız şekilde müşterilerine sunmakta AR-GE çalışmaları ile sektöre sürekli yenilikler katmaktadır.

PARMATEK kuruluşundan bu yana bir çok sektöre hizmet götürmüş arka planda sürekli donanım ,yazılım ve teknik destek hizmetleri vermeye devam etmektedir.

Hizmetleri arasında Parmak izli - Kartlı Personel Devam Kontrol Sistemleri,Turnikeli geçiş kontrol sistemleri,Yüz tanıma sistemleri,OGS otopark sistemleri,WC takip sistemleri,Yemekhane Kontrol Sistemleri,Kamera CCTV sistemleri,Access Kontrol Sistemleri ve Firmalara özel yazılımları yer almaktadır.

Kaliteli Hizmet Ve Sorunsuz- Sonsuz Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarının en uygun şekilde karşılanmasını sağlayacak olan yazılım, donanım ve hizmet şeklinin belirlenmesinde alanında uzman mühendis ve teknik personellerimiz büyük rol oynamakta bu sayede de müşterilerimizin doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yapmaları PARMATEK tarafından sağlanmaktadır.

PARMATEK Bünyesindeki Restoran Otomasyon Sistemi Satış ve Teknik Destek Departmanıyla da Restoran Sektöründe Otomasyon sistemleri adına hayli yol kat etmiş Restoran Otomasyon Sistemini kullandığı İPOD -IPAD lerle teknolojide enson noktaya taşımıştır.Oldukça karmaşık görünen adisyon sistemi ve restoran işletmeciliği PARMATEK sayesinde oldukça kolaylaşmış işletmecilere rahat nefes aldırmıştır.

Genç,Dinamik ve Uzman kadrosuyla PARMATEK Projelerinizde yanınızda yer almaya ve

Çözüm Ortağınız olmaya hazırdır.http://www.parmatek.com/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web sitesi planlama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.